.

.

TOTS 21

L'RCC és la programació de música contemporània estable a la ciutat de Reus.

L’RCC és la programació de música contemporània estable a la ciutat de Reus.

L’Associació Cultural Anima’t ha anunciat part de la programació de l’últim trimestre de l’any, que inclourà més de trenta activitats culturals: espectacles en viu, música en directe i cinema en versió original.

Reus Cultura Contemporània (RCC)

L’RCC és la programació de música contemporània estable a la ciutat de Reus que té com a objectiu normalitzar el consum cultural a la regió del Camp de Tarragona.

D’octubre a desembre, comptarà amb artistes locals com Slice, Cati Plana, Pau Puig i Sr. Lufthansa; nacionals com Uxue, Ruinosa y las Strippers de Rahola, Carlota Flâneur i Guillem Roma; així com artistes de la resta de l’Estat: Dalila, Paco Moreno, Ghouljaboy i Sandra Monfort, i els internacionals Maita i Henri Herbert.

Els concerts tindran lloc en diversos espais de la ciutat de Reus: Absenta, El Racó de La Palma, La Taverna Depertaferro i La Sala Polivalent de La Palma.

Aquesta programació compta amb la col·laboració i suport d’organitzacions com H2O, el Casal Despertaferro, La Bullanga i La Kultural.

Fa 24 temporades que es fa cinema en VO a l'Auditori de la Diputació.

Fa 24 temporades que es fa cinema en VO a l’Auditori de la Diputació.

Cinema en versió original a l’Auditori de la Diputació

Ininterrompudament des de fa ja vint-i-quatre temporades l’u d’octubre es reprèn el Cinema VO a l’Auditori de la Diputació de Tarragona. La programació comptarà amb la projecció de deu films seleccionats amb rigorositat per dur a la gran pantalla el cinema d’autor que més ha cridat l’atenció.

Entre els films hi destaquen Afttersun, de la directoria anglesa Charlotte Wells; El Triángulo de la tristeza, del suec Ruben Östlund; o The Whale,  del nord americà Darren Aronofsky.

Les entrades tenen un cost de 6 € i es podran adquirir a partir de les 18:00 cada diumenge al mateix auditori.

El Club

El Club complementa l’activitat cultural que des del sector privat s’impulsa a Les Golfes de ca Flassada. El Club d’espectadors ofereix una programació mensual, d’octubre a maig, destinada a un públic inquiet disposat a arriscar i a descobrir.  El projecte només és possible gràcies a l’esforç dels artistes, que adapten la seva obra a Ca Flassada i a les possibilitats econòmiques de les persones sòcies.

La programació d’aquest últim trimestre de 2023 compta amb sis espectacles. La temporada l’obrirà el mag Gerard Borrell el diumenge 8 d’octubre. En destaquem també el multi-instrumentista del Regne Unit, Matt Elliot, el dissabte 4 de gener; o la valenciana Titana, el diumenge 17 de novembre dins el programa “Circuit Folk“.

Per poder assistir als concerts d’El Club cal ser-ne soci o, en cas de que quedin entrades, es podran adquirir contactant amb un soci o sol·licitant-ho al correu info@animat.cat

V.Tapias