.

.

TOTS 21

Ander Mirambell amb l’alcalde del municipi, Joan Ma. Sardà, i el responsable d’organització, Mario Rigau. Foto: Cedida

L’esportista olímpic d’skeleton, Ander Mirambell, ha expressat el seu suport als Ranking Games de la Pobla de Mafumet com a eina de promoció de l’esport corporatiu. Així ho ha fet en una visita a la direcció de l’esdeveniment duta a terme ahir al migdia, on l’esperava el responsable d’organització, Mario Rigau, i l’alcalde del municipi, Joan Ma. Sardà. Mirambell ha destacat la importància d’iniciatives com aquests jocs corporatius que fomenten l’esport i la salut entre el personal de les empreses participants.

Tot el que sigui incloure esport en el món laboral és un benefici per les empreses, pels treballadors i les seves famílies, així com per a la societat”, ha apuntat l’esportista. De fet, Mirambell ha emfatitzat la necessitat d’uns Jocs Olímpics corporatius: “Independentment de l’experiència i resultats com a esportista, les empreses podrien fer contactes i els treballadors podrien viure en un ambient saludable durant l’esdeveniment; és a dir, tindria molts aspectes positius.

Grup Mimara, llest pels Ranking Games

D’altra banda, ahir també es va presentar el grup Mimara com a equip oficial per a la categoria masculina dels Ranking Games. La coordinadora de direcció de l’empresa, Laura Sánchez, va posar en relleu la fomentació d’hàbits saludables dins de les companyies: “És important cuidar-nos i fer esport per a millorar el nostre benestar i donar millors serveis a unes terceres persones”. “Per a oferir un servei eficient, necessitem que nosaltres també ens cuidem”, ha apuntat Sánchez.

Sobre els Ranking Games

Els Ranking Games són un esdeveniment esportiu per a empreses, corporacions i institucions amb vocació guanyadora i competitiva, que promou l’esport com un eix de vertebració interna i un aparador de la mateixa marca.

L’objectiu és l’èpica esportiva i la promoció de marca mitjançant equips competitius i compromesos professionalment i personalment amb l’empresa, corporació o institució a la qual representen en l’esdeveniment.

En els Ranking Games participen empreses, corporacions i institucions representades per equips formats per empleats o persones vinculades.

Redacció