.

El Gimnàstic de Tarragona i el CF Pobla de Mafumet han renovat l’acord de col·laboració per a que els socis de l’entitat grana puguin presenciar tots els partits del filial al Camp de futbol municipal de La Pobla.

Per aquesta nova temporada 2018-2019, els socis abonats del Gimnàstic de Tarragona també podran utilitzar el seu carnet per animar al filial, La Pobla, que disputarà un total de 19 enfrontaments com a local durant la campanya al grup V de Tercera Divisió.

Fruit d’aquesta renovació entre les parts, els socis nastiquers podran donar suport a l’equip entrenat per Alberto Gallego a partir d’aquest diumenge 19 d’agost, a partir de les 19 hores, davant la UE Llagostera.

D’altra banda, tots els socis del CF Pobla de Mafumet, gaudiran d’una entrada doble per presenciar un dels partits que el Nàstic disputarà al Nou Estadi durant el curs esportiu 2018-2019 a LaLiga 1|2|3. En aquest cas, caldrà consultar prèviament a les oficines grana la disponibilitat i aforament per al partit escollit.