.

.

TOTS 21

Cartell de la prova d'Altafulla

Cartell de la prova d’Altafulla

Aquest diumenge 20 de març tindrà lloc a Altafulla la primera prova de la Copa Tarragona de Trial amb bicicleta. Enguany serà la tercera edició de la competició tarragonina que constarà d’un total de quatre proves puntuables, 20 de març Altafulla, 10 d’abril El Catllar, 22 de maig Prades i 5 de juny Botarell.

La Copa Tarragona és organitzada pel Club Biketrial Costa Daurada i compta amb la col·laboració dels respectius ajuntaments i de la Federació Catalana de Ciclisme.

Com cada any comptarà amb un total de vuit categories aptes per a totes les edats i nivells: benjamins (8 anys i menys), principiants (9-10 anys), alevins (11-12 anys), infantils (13-14 anys) i cadets (15 anys I més). També es disputaran les categories open, on el participants escullen el nivell que millor s’adapta a ells sense limitació d’edat, amb els nivells de blanc, blau i verd.

Les inscripcions es poden realitzar anticipadament al web www.ciclisme.cat (http://bit.ly/1pl0UHW) amb un preu de 20€ fins el dimecres abans de la prova, o bé presencialment el dia de la prova de 8:30 a 9:30 amb un preu de 25€, essent la sortida a partir de les 9:00.

La prova inaugural és desenvoluparà al parc del Comundió, un espai boscós situat a la part alta d’Altafulla que conté terra i roca relliscosa.

Tots els participants rebran una bossa amb beguda i obsequis, els tres primers de cada categoria obtindran un trofeu.