.

.

TOTS 21

El programa començarà divendres 6 de desembre amb l’organització de la Fira de Nadal que se celebrarà a la plaça de l’Església

El programa començarà divendres 6 de desembre amb l’organització de la Fira de Nadal que se celebrarà a la plaça de l’Església

La regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Àlex Cañas, ha programat un ampli ventall d’activitats per les festes de Nadal i Reis d’aquest 2019. El programa donarà el tret de sortida el pròxim divendres 6 de desembre amb l’organització d’una nova edició de la Fira de Nadal, que s’emplaçarà a la plaça de l’Església i s’allargarà fins el dia 8.

L’horari d’obertura de la mostra, tant divendres com dissabte, serà de 18:00 a 21:00; i el diumenge, d’11:00 a 14:00h. La fira comptarà, com és habitual, amb diferents parades amb motiu nadalencs i diverses activitats. L’Ateneu Cultural de Dones té previst organitzar una animació de ball en línia amb música i cançons nadalenques, i com a novetat, estrenarà el taller “Per Nadal, reciclar també s’hi val” en el qual s’ensenyarà a elaborar una bossa pels regals nadalencs.

Per la seva banda, la Coral Nous Rebrots protagonitzarà la tradicional cantada de nadales, i el Grup d’Arpes de l’Associació d’Arpistes d’Altafulla serà l’encarregat d’amenitzar la fira amb un concert especial de Nadal. La Fira de Nadal també comptarà amb una exposició de diorames al Fòrum de la plaça de l’Església.

Més enllà de la fira, el programa de festes de Nadal comptarà amb un conjunt d’activitats diferents i diverses com la sortida “Anem a buscar el Tió”, del diumenge 8; la cantada de nadales per part dels alumnes de l’Escola Municipal de Música, el divendres 13 de setembre, o l’encesa de llums i inauguració del pessebre de l’Ajuntament, també el divendres 13, entre moltes altres.

Les activitats del programa de festes de Nadal acabarà el diumenge 5 de gener amb la Cavalcada de Reis que, com és habitual, començarà des de la plaça dels Vents per acabar a la plaça del Pou.