TOTS 21

Foto de família dels participants en una edició anterior

L’Ajuntament d’Altafulla i el Consell Esportiu del Tarragonès organitzaran al llarg dels mesos de maig i juny el primer Circuït Escolar de Mini-Triatló de la comarca. Es tracta d’un conjunt de proves d’iniciació, no competitives, amb l’objectiu de familiaritzar els nens i les nenes del territori en l’esport del triatló.

Per fer-ho, el circuït constarà de tres proves:

El duatló, on es combina la cursa a peu i en bicicleta, que es disputarà el 21 de maig a la Torre d’en Dolça de Vila-seca (organitzat pel Club d’Atletisme Vila-seca i l’Ajuntament de Vila-seca).

L’aquatló, on es combina la natació i la cursa a peu, que se celebrarà el 28 de maig al Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona (organitzat pel Col·legi Sant Pau Apòstol, i la direcció tècnica del Club Natació Tarraco).

I el triatló, que serà la darrera prova i on es combinen els tres esports (natació, cursa a peu i en bicicleta), que se celebrarà l’11 de juny a la Piscina Municipal d’Altafulla (organitzat per l’Ajuntament d’Altafulla i els Atletes d’Altafulla).

Hi poden participar tots els nens i les nenes nascuts entre els anys 2003 i 2008 i que estiguin donats d’alta en els Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC). Per a més informació i inscripcions s’han d’adreçar a www.cetarragones.cat.

Prepara’t per al Circuït Escolar d’Iniciació

Els Atletes d’Altafulla, per la seva banda, duran a terme un conjunt de jornades de preparació en les disciplines de natació, ciclisme i atletisme, previ a l’inici del Mini-Triatló Escolar. Els dimarts i dijous, del 2 de maig a l’11 de juny, i de 16.30h a 17.45h, els Atletes d’Altafulla recolliran a les escoles La Portalada i el Roquissar d’Altafulla a tots els infants interessats en participar-hi.

L’activitat tindrà lloc al Parc de Safranars i a la Piscina Municipal de Torredembarra. La quota per participar-hi és de 15 € en un únic pagament, i inclou el monitoratge, els drets de participació en el circuït (mini-duatló de Vila-seca, mini-aquatló de Tarragona i mini-triatló d’Altafulla); l’entrada a la piscina de Torredembarra, la samarreta i el casquet de bany dels Atletes d’Altafulla, i l’assegurança individual.

Les inscripcions estan obertes fins al 26 d’abril i s’han d’adreçar al correu electrònic atletesaltafulla@gmail.com, o entregant aquesta butlleta a la Gelateria La Perla. Per a més informació, us podeu adreçar a www.atletesaltafulla.com