.

.

TOTS 21

La data límit és el dijous 20 de juny i la sol·licitud s’ha d’entregar a la recepció del consistori, de 9 a 14h, o per correu electrònic

La data límit és el dijous 20 de juny i la sol·licitud s’ha d’entregar a la recepció del consistori, de 9 a 14h, o per correu electrònic

L’Ajuntament d’Altafulla ha obert aquest matí 14 de juny el període de preinscripcions per als cursets de natació a la piscina municipal. La data límit de preinscripció és el dijous 20 de juny i s’ha d’entregar la sol·licitud presencialment a la recepció de l’edifici consistorial, a la plaça del Pou, de dilluns a divendres, de 9 a 14h, o fer-ho mitjançant el correu electrònic aj.altafulla@altanet.org.

Les classes començaran el pròxim 1 de juliol i s’allargaran fins al 23 d’agost, completant així els quatre torns que s’han fixat. Les famílies interessades també poden posar-se en contacte amb l’Ajuntament a través del telèfon 977650008, o amb el responsable tècnic Iñaki Liarte, al telèfon 606419269. A partir del dimarts 25 de juny s’enviarà un correu electrònic a les persones inscrites per comunicar-los el dia i hora que hauran d’assistir a l’Ajuntament per formalitzar la inscripció definitiva.

A efectes de barem, es tindrà en compte si la unitat familiar està empadronada a Altafulla (5 punts); si no s’és resident però sí que s’està escolaritzat al municipi (3 punts), i si es compta amb grau de discapacitat igual o superior al 33% (1 punt), en què aquest darrer punt és l’únic acumulable. A més, es farà un sorteig per determinar la lletra per la qual començaran les inscripcions. Els cursets es dividiran en quatre torns. El primer serà de l’1 al 12 de juliol; el segon, del 15 al 26 de juliol; el tercer, del 29 de juliol al 9 d’agost; i el quart del 12 al 23 d’agost.

Enguany es tornen a oferir els cursets de natació per a petits, de 2 i 3 anys; de natació d’iniciació I, per a nens i nenes que no suren dins de l’aigua; de natació d’iniciació II, per a nens i nenes que sí que suren; i de natació III, perfeccionament i adults, adreçat a nens i nenes menors de 10 anys que saben nedar, a partir de 10 anys i adults. Aquest últim, no es realitzarà si no hi ha un mínim de sis persones per curset.

Els preus van des dels 45 als 50 euros. L’Ajuntament d’Altafulla recorda als acompanyants dels nens i les nenes, que l’activitat contractada és pels alumnes, si els adults volen fer ús de la piscina a la mateixa hora tenen a la seva disposició el tiquet corresponent per dia, o els abonaments específics. Els cursets de natació estan organitzats per l’Ajuntament d’Altafulla i Iniciatives Esportives de Tarragona (IET).