.

.

TOTS 21

Altafulla viurà aquesta divendres intensament la Festa Major de Sant Martí. Al Toc de Matinades i seguirà l’esmorzar de l’Arengada (8:00 hores a les Escoles Teresa Manero), per continuar a partir de les 10:30 hores amb la Pujada del Pilar per les Escales a la plaça del Pou pels Castellers d’Altafulla.

Tot seguit arribarà la Processó (a partir de les 12:00 hores amb la participació i col·laboració dels elements festius de la vila i ballada de bastons i sardanes a la seva finalització) i la Rua, amb la representació de la llegenda de Sant Martí i la degustació del pastís de la capa.

La jornada es completarà amb La Rifa dels Diables. Joc del Quinto (a càrrec del Grup de Diables Petits d’Altafulla), el gran concert de Festa Major i el ball de gala amb l’Orquestra Selvatana.

Recorregut per a la Processó de Sant Martí:

Plaça de l’Església, carrer del Cup, Placeta, carrer de Dalt, carrer de Cantó de la Vila, carrer Mossèn Miquel Amorós, Corraló de l’Espinac, carrer de Dalt i tornada a l’Església de Sant Martí.

Recorregut de la Rua de Sant Martí:

Sortida des del Corraló de l’Espinac amb carrer de Dalt, carrer de l’Hostal, carrer Martí d’Ardenya, carrer Sant Martí i plaça del Pou.

Redacció