TOTS 21

Tota la recaptació de les entrades a la Piscina Municipal del dia seran destinades a la Fundació Esclerosi Múltiple

Tota la recaptació de les entrades a la Piscina Municipal del dia seran destinades a la Fundació Esclerosi Múltiple

La Piscina Municipal d’Altafulla, que s’ubica al carrer Alcalde Pijuan, serà aquest diumenge 14 de juliol l’epicentre de la jornada solidària Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. El Mulla’t és l’esdeveniment que més ha donat a conèixer aquesta malaltia degenerativa i crònica del sistema nerviós. L’objectiu és que durant un dia tothom pugui mostrar la seva solidaritat cap a les 9.000 persones que pateixen esclerosi múltiple a Catalunya mullant-se en les piscines que participen a la campanya.

Cada any, el Mulla’t centra els seus esforços en donar visibilitat a una problemàtica en particular relacionada amb l’esclerosi múltiple. Aquest any, el Mulla’t té l’objectiu de donar a conèixer els símptomes invisibles de la malaltia que afecten la qualitat de vida, com la fatiga, el dolor, la  tristesa o els problemes sexuals.

Les persones amb esclerosi múltiple veuen com sovint les persones no coneixen la seva malaltia i reaccionen amb incredulitat atès els símptomes invisibles. Des de la Fundació Esclerosi Múltiple, es creu que donar a conèixer la malaltia és fonamental per aconseguir la comprensió social i la solidaritat envers l’esclerosi múltiple.

La Piscina Municipal d’Altafulla serà una de les més de 600 piscines a Catalunya que participen al Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. Totes elles protagonitzaran el tradicional salt conjunt a l’aigua en el qual està previst que hi participin més de 100.000 persones. A Altafulla tindrà lloc a les 12 h, tot i que la jornada se celebrarà des de les 11h a les 14h.