.

La presentació s'ha fet al Castell dels Montserrat

Altafulla dóna avui el tret de sortida a les VI Jornades Gastronòmiques d’Altafulla. El Pati d’Armes del Castell dels Montserrat ha estat el lloc idílic on s’hi han presentat unes jornades que no clouran fins al 2 de novembre, és a dir, amb ‘extra time’ d’una setmana. L’acte, ha estat presidit pel regidor de Comerç i Consum, Pere Gomés, envoltat dels restauradors de la vila.

Més de cinquanta persones i diferents mitjans han presenciat l’acte. El regidor ha destacat, entre d’altres coses, la intimitat de l’entorn gastronòmic d’Altafulla. “No comptem amb la fama d’altres contrades, però en cinquanta kilòmetres a la rodona hem esdevingut un model de com administrar els nostres patrimonis”, afirmava Pere Gomés. “Una platja paradigmàtica i una oferta lúdica familiar que es complementa a la perfecció amb la bona feina dels nostres restauradors”, ha afegit.

L’acte ha finalitzat amb una degustació de tastets dels diferents restaurants participants un tast de vi del Celler Mas Vicenç. Enguany en són deu: Voramar, Park, Club Marítim, Costa Dorada, Yola, Oreneta, El Pozo, Amatista, Bruixes de Burriac, i Tapacadabra.

Durant l’acte s’ha destacat la trajectòria consolidada i les noves propostes gastronòmiques i la incorporació de nous establiments. Les cartes, segons el regidor, presentaran “el millor de cada casa”.

Aquesta sisena edició presenta diverses novetats. La més destacada és que les jornades s’allarguen una setmana, des d’aquest dijous i fins el proper 2 de novembre. La Denominació d’Origen (DO) Tarragona no hi ha pogut participar per problemes pressupostaris i seran els mateixos establiments els que proposin els seus propis maridatges.

Els restaurants participants són: Voramar, Park, Club Marítim, Costa Dorada, Yola, Oreneta, El Pozo, Amatista, Bruixes de Burriac, Tapacadabra.