.

.

TOTS 21

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones, el proper diumenge 27 de novembre, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Tarragonès ha organitzat conjunt d’actes al municipi d’Altafulla.

La diada començarà a les 12.00 h. a la Plaça del Consolat de Mar, amb una plantada i cercavila exclusivament de GEGANTES de diferents Colles Geganteres i de nans del Tarragonès; entre elles els Gegants i Nans d’Altafulla, els Esmarris de Creixell, Gegants i Grallers del Catllar, Colla Gegantera Els Planetes, Colla Gegantera de Perafort, La Mafumada, Associació Cultural Embruix, Gegants de Roda de Berà, Gegants de la Secuita i Gegants de la Canonja. des d’allà faran un recorregut pel Passeig Marítim.

En acabar, a les 12.45 h. al Parc Voramar es farà una lectura conjunta del Manifest Institucional amb la participació de diferents autoritats i representants institucionals i polítics.

Per acabar, sobre les 13.00 h. a tall de cloenda, hi haurà un espectacle multidisciplinari amb perspectiva de gènere i rebuig de la violència contra les dones, a càrrec del grup “Dona Cançó”.