TOTS 21

Es preveu l’assistència de més de 300 pilots d’alt nivell en una única prova que se celebrarà a l’entorn de l’Ermita de Sant Antoni. Foto: Ajuntament

El Campionat de Catalunya de BTT, en modalitat olímpica «XCO» (Cross Country Olympic) es durà a terme a Altafulla el proper 6 de juny.

Després que al 2020 no es pogués dur a terme per la pandèmia, aquest any s’espera que es pugui celebrar amb certa normalitat, ja que ja s’estan desenvolupant competicions d’aquestes característiques.

El Campionat de Catalunya es disputa a una única prova, fet que suposarà que Altafulla sigui una de les cites més importants d’aquest 2021. Segons la participació d’aquest campionat en edicions anteriors, es preveu que aculli més de 300 ciclistes d’alt nivell.

Altafulla ofereix un marc incomparable per a la celebració d’aquest campionat, que es durà a terme a l’entorn de l’Ermita de Sant Antoni, en un circuit d’uns 6 km i 200 metres de desnivell en què els ciclistes realitzaran diverses voltes segons la categoria.

L’organització va a càrrec de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Àlex Cañas, i el club ciclista Bikepark Costa Daurada Torredembarra, de la mà del pilot internacional Àngel Batlle, director de l’entitat.

Redacció