TOTS 21

Aquest dissabte, 25 d’Agost, a partir de les deu del matí, Altafulla serà la seu del 3r Open Multivoley d’Altafulla de vòlei platja i watervoley. El torneig, que compta amb la col·laboració de la regidoria d’Esport i Activitat Física de l’Ajuntament d’Altafulla, es tornarà a fer a la platja d’Altafulla, al davant del Club Marítim, i recupera així  la ubicació de la seva primera edició.

Els participants inscrits competiran en vòlei platja i watervoley de forma simultània, tal com és habitual en les proves del circuit multivoley que es duen a terme a la comunitat d’Aragó durant tot l’estiu.

El torneig, organitzat per Watervoley, l’Ajuntament d’Altafulla i Cervezas Ambar, disposarà de sis pistes de vòlei platja i dues piscines de watervoley a la platja d’Altafulla. L’organització espera superar l’èxit de les dues edicions anteriors, que van tenir fins a 30 equips participants.

El preu per participant és de 12 € que inclou samarreta i  aigua i fruita durant la competició. Per poder inscriure-s’hi cal emplenar el formulari online que es pot trobar a la pàgina web https://www.watervoley.net i enviar, adjunt, el justificant de pagament. El termini acaba aquest divendres, 24 d’agost,  a dos quarts de 12 del matí. L’organització ha posat a disposició dels interessats un correu electrònic per a més informació: multivoley@gmail.com

El regidor d’Esport i Activitat Física a l’Ajuntament d’Altafulla, Jaume Sánchez, ha destacat «la bona acollida que ha tingut el Multivoley en els anys anteriors» i ha convidat els vilatans i vilatanes a participar en aquesta nova edició.

Per a inscriure’s: formulari online