.

.

TOTS 21

Agents dels dels Mossos d’Esquadra emportant-se dues dones detingudes d’un xalet de la urbanització de Monnars, a Tarragona, on s’ha intervingut marihuana. Foto: Roger Segura

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional han detingut almenys nou persones en una operació antidroga al Camp de Tarragona i el Baix Penedès. Han fent nou entrades simultànies per desmantellar diverses plantacions interiors de marihuana situades en xalets.

Hi ha escorcolls a les urbanitzacions de Monnars i de la Móra (Tarragona), a Castellvell del Camp i a l’Hospitalet de l’Infant (Baix Camp), i a la urbanització de Les Pedreres, a Santa Oliva (Baix Penedès). Els agents han intervingut plantes en totes les fases de creixement. També ha participat personal de la companyia elèctrica per tallar el subministrament, ja que s’ha confirmat que en molts casos la llum estava punxada.

L’operatiu conjunt 11.000 plantes de marihuana i 500.000 euros. Els agents han detingut, de moment, nou persones –de nacionalitats espanyola i marroquina- i han fet tretze escorcolls –nou dels quals simultanis-, en els quals també han trobat una arma de foc curta.

Un agent dels Mossos d’Esquadra carregant dues plantes de marihuana intervingudes. Foto: Roger SeguraPersonal tècnic s’emportarà focus, ventiladors i altres aparells necessaris per mantenir les plantacions. El cas està sota secret de sumari i el porta el jutjat d’instrucció número 1 de Tarragona.

ACN