.

Imatge dels i de les atletes tarragonins. Foto: CAT

Granollers va acollir aquest passat dissabte el Campionat de Catalunya de relleus de les categories de promoció, on l’escola del Club d’Atletisme Tarragona (CAT) hi prenia part amb nombrosos equips que van assolir uns grans resultats.

Començava la jornada amb l’equip Sub10 masculí, format per Hernan Ferran, Nil Pagès, Nil Pamies i Marçal Sinfreu, que assolia la 3a posició al 4×60 amb un temps de 39”85.

L’equip femení de la mateixa categoria, pujava al podi al segon calaix obtenint una marca de 40”00. Les integrants d’aquest relleu eren Irene de la Rosa, Maria Ferran, Lara Garcia i Irene Jimenez.

Eric de la Rosa, Pau Esteve, Jeroni Flores i Paco Lorenzo guanyaven el 4×60 de la categoria Sub12 amb 34”32. Eric i Pau repetien participació junt amb Quimey Izaga al 3×600, que aturant el crono als 6’15”27, finalizaven amb plaça de finalista, en 8a posició.

Les atletes Sub12 Duïna Borredà, Diana Garcia, Nora Montolio i Clara Ortiz de Landazuri formaven l’equip del 4×60 i van arribar a meta amb una marca de 35”53 que els va servir per finalitzar segones. Duïna, Nora i Clara també van participar al 3×600 penjant-se de nou la plata amb un temps de 6’02”51.

Els Sub14 també van repetir podi. Guillem Ferran, Victor Jimenez, Lluc Subiros i Jan Vives, eren els integrants de l’equip de 4×80 que va finalitzar 2n, amb 40”78 i a tant sols 3 centèssimes dels guanyadors. Victor, Lluc i Jan hi tornaven al 4×200 junt amb Unai Ortiz de Landazuri. Van revalidar el títol de 4×200 aconseguit a pista coberta guanyant amb un temps de 1’48”61.

Les atletes de la categoria Sub14 Maria Blazquez, Vera Fernandez, Luana Izaga i Silvia Vicente prenien part al 4×80, que amb 45”09 van acabar en 10a posició.

El 4×200 femení posava punt i final a la participació de l’escola als relleus, i ho feien Marta Lorenzo, Lucia Parisi, Mireia Redondo i Silvia Vicente de nou, que assolint la 6a posició amb un temps de 1’57”86, van arrodonir una jornada que ja va començar brillant amb els més petits.