.

.

TOTS 21

Cartell de la Festa Major de Sant Miquel d'Alforja.

Cartell de la Festa Major de Sant Miquel d’Alforja.

Alforja celebra aquest cap de setmana la Festa Major de Sant Miquel. Després de la missa de Festa Major que s’ha dut a terme aquest matí, aquesta tarda, a les 17h s’ha programat un berenar gratuït per a la canalla al Parc d’Amics d’Alforja a càrrec del grup Joves d’Alforja. A les 18h., Xavi Medina protagonitzarà un espectacle de màgia al Pavelló Municipal i, una hora i mitja més tard, arribarà el Correfoc infantil a càrrec dels Diablons d’Alforja i la colla convidada, la Colla Infantil de Diables de Les Borges del Camp. Per seguir, a dos quarts de nou es durà a terme la presentació dels equips de futbol sala d’Alforja al Pavelló Municipal.

Ja entrada a la nit, a les 22h, la Xaranga Bufacanyes serà l’acompanyament musical del Correbars, una activitat que organitza Joves d’Alforja i els bars participants, Cal Pepe i La Xurrera d’Alforja.

I a la mitjanit, el Dj Sentís, Dj Gorka, MON Dj i Dj BONKERS posaran la música a la Nit Jove al Pavelló Municipal per ballar fins a les 5h de la matinada.

Dissabte la jornada començarà a les 10h, amb el 32è Campionat Local de Bitlles de les Valls d’Alforja a càrrec de l’Ateneu Cultural Josep Taverna. A tres quarts d’onze tindrà lloc la Mini Olimpíada per a tota la família a les pistes de tennis al Parc d’Amics d’Alforja.

Al migdia la colla Gegantera organitza un Vermut Electrònic a la plaça de les Monges, un acte que es farà en benefici de La Marató. El més petits tornen a tenir una cita al Parc d’Amics d’Alforja de 16h a 19.30h, on hi haurà inflables. També per a la canalla, a les 17h, la mateixa colla Gegantera ha organitzat un espectacle de pallassos a la plaça de les Monges.

A la mateixa hora, la plaça de Dalt serà l’escenari d’un Bingo a càrrec del casal d’Avis d’Alforja. Seguirà un cafè concert amb l’orquestra Maravella al Pavelló Municipal, amb la col·laboració de l’Assoaciació de dones d’Alforja. A les 21h arriba un dels actes més esperats, el Correfoc de Sant Miquel, a càrrec dels Diables d’Alforja i amb les colles convidades: Ball de Diables de Les Borges del Camp, Dimonis de Rasquera i Timbalers de l’Hospitalet de l’Infant. I a les 23h torna l’orquestra Maravella amb el ball al Pavelló Municipal. Per als joves del poble, la Nit Jove començarà a dos quarts de dues al mateix pavelló amb l’actuació de Dj Aleix Ballesté i Dj Sentís.

L’últim dia de Festa Major, diumenge 1 d’octubre, les Matinades Tronades obriran la jornada a les 8h amb el Ball de Diables, Diablons d’Alforja i EMIT Els Cingles. De 10h a 14h la Pista Vermella es convertirà en un Circuit Karting.

També al matí, arriben els actes tradicionals, com la Cercavila de Gegants, que començarà a l’avinguda Catalunya a les 11h. En finalitzar la cercavila, al Parc d’Amics d’Alforja es farà una ballada conjunta de les colles participants.

A la tarda, la canalla podrà gaudir de la Festa Holi, que s’iniciarà al camp de futbol a les 17h. Una hora més tard, el Pavelló Municipal acollirà la representació de l’obra de teatre Poliamor i, en acabar, es farà el tradicional Castell de Focs Artificials de final de festa al Parc d’Amics d’Alforja.