.

.

TOTS 21

El descampat on denuncien l'aparició de toxicòmans i xeringues usades. Foto: Cedida

El descampat on denuncien l’aparició de toxicòmans i xeringues usades. Foto: Cedida

 

El Portaveu del Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDECAT) a l’Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló, ha exigit aquest dilluns a l’equip de govern (PSC-PP) més vigilància i neteja en el descampat del darrere del camp de futbol de Campclar on, segons afirma, en els últims mesos s’ha alertat de la presència de toxicòmans i de l’aparició de xeringues usades. “Tot i que els veïns ja han alertat de la situació, la presència dels drogodependents continua”, ha assegurat Abelló, que ha alertat que “hi ha perill, tenint en compte la proximitat del camp de futbol on cada dia hi juguen infants i joves”.

“Aquesta és només una de les nombroses problemàtiques que hi ha a Campclar”, ha manifestat el portaveu del Partit Demòcrata, que ha manifestat que els veïns i veïnes d’aquest barri fa anys que reclamen millores que mai arriben. “Es tracta de petites actuacions que només requereixen voluntat política”, ha declarat Abelló, que ha lamentat “l’immobilisme” de l’equip de govern davant les demandes veïnals.

Imatge de destrosses en el mobiliari urbà. Foto: Cedida

Imatge de destrosses en el mobiliari urbà. Foto: Cedida

El portaveu del PDECAT ha posat d’exemple la reclamació dels veïns per augmentar les sancions davant dels actes incívics. “Campclar està patint desenes d’actes incívics cada setmana, però cap dels autors d’aquestes accions vandàliques és sancionat”, ha assegurat Abelló, que ha indicat que els veïns fa molts mesos que es queixen de l’abocament de grans quantitats de brossa al carrer i de destrosses al mobiliari urbà.

El portaveu del Partit Demòcrata també ha reclamat a l’equip de govern que respongui a “la reclamació veïnal per pintar els passos de vianants de molts carrers del barri”.