.

El popular Alejandro Fernández

El popular Alejandro Fernández

En relació als incidents del pasat mes de maig a Tarragona on van ser cremats diversos contenidors i que els Mossos d’Esquadra van relacionar amb protestes contra els fets de Can Vies, Alejandro Fernández ha fet públic via Facebook el cost que hauran d’assumir els tarragonins, un total de 6.000€

Segons el portaveu i líder del PP a Tarragona, que diu tenir l’informa poicial, “cinc pocavergonyes encaputxats van cremar dos contenidors. Cada contenidor val 1800 euros, en total 3600. A tot això cal sumar les hores d’operaris públics que van haver de netejar pintades d’edificis públics i la porqueria que van deixar. En total 6000 euros que ha de pagar la ciutadania de Tarragona”. El popular aprofita la dada per afirmar que “amb el canvi de legislació que proposo, a més de fer-se càrrec dels 6000 euros, cada encaputxat hauria de pagar 1500 més de multa, i no els 150 de l’actual legislació de Ballesteros, que sembla una invitació a fer el disbauxat. Amb l’incivisme tolerància zero. Amb mi d’Alcalde se’ls treurien  les ganes a aquests de cremar contenidors…” conclou.

Cal recordar que el PP a Tarragona sempre ha criticat la reducció de les multes per incivisme. Ja anteriorment Fernández va declarar que “quan sigui alcalde no permetré la ‘kale borroka’ a Tarragona”. En aquest sentit, Alejandro assegurava que “la crema de contenidors i les pintades en edificis públics que s’han donat els darrers dies a la nostra ciutat són actes de vandalisme inacceptables i intolerables”. Per això, “ el PP demanarà en les al·legacions a la nova ordenança que prepara l’Ajuntament que pintar edificis públics i cremar contenidors se sancioni amb 3.000 euros de multa”.