.

.

TOTS 21

El diputat popular al Parlament Alejandro Fernández defensava aquest diumenge a l’alcalde socialista, Josep Fèlix Ballesteros, davant dels que titllava com “ximples supremacistes”, arran d’una sèrie de tuits d’independentistes en contra del posicionament del batlle, al qual el seu partit sustenta a Tarragona.

El que va ser portaveu del grup municipal popular al consistori tarragoní escollia un concepte desenvolupat pel premi Nobel Elias Canetti al seu llibre ‘Massa i Poder’, amb el nom de “massa d’assetgament” per denunciar els “centenars d’alienats” que cada dia “massacren” Ballesteros amb “missatges com el que adjunto”. L’escollit és un del que fou regidor d’ERC a Tarragona, Xavier Almagro, que pregunta a l’alcalde del PSC “Quants morts heu pactat amb el PP que són acceptables per imposar el vostre cop d’estat?”.

“Ballesteros i jo tenim una visió molt diferent de Catalunya. Ens uneix la defensa de la llei i la convivència, que no és poc”, afirmava el popular. “El que ell està vivint aquests dies fa temps que ho vivim els del PP, però en el seu cas crida especialment l’atenció per ser alcalde socialista”. En aquest punt, Fernández  critica la virulència dels missatges “de vegades anònims, altre cops d’importants càrrecs públics. El seu comportament dement i psicòtic descarta qualsevol diàleg que no consisteixi en donar-lis la raó”.

El representant del PP deixava clar que “no ens doneu cap por” per afegir tot seguit que “llegim les vostres amenaces delirants amb tristesa perquè som catalans i ens dol, però a l’hora us traslladem: no us permitirem que passeu comptes amb el discrepant, sigui socialista, de Ciutadans, d’Iniciativa o del PP. Venen temps de reconciliació entre catalans i la resta d’espanyols, no de ximples supremacistes”.