.

portero-pobla-mafumet-alberto-varo-detiene-mano-cambiada-penalti-del-gerena-gracias-cual-filial-del-nastic-logro-ascenso-segunda-1435522817867-2

Alberto Varo és el nou heroi a La Pobla Foto: El Periodico

Alberto Varo va camí de convertir-se en l’heroi permanent de la Pobla de Mafumet. El tarragoní no només ha aturat un penal, com va fer fa vuit dies al Miniestadi, si no que també ha marcat el gol de l’empat del seu equip en la darrera jugada del partit i a la sortida d’un córner. Era el minut 94 i només un miracle podia impedir la primera derrota pobletana a Segona B. Varo ha estat aclamat per la grada i els seus companys.
El porter del filial del Nàstic s’està convertint en la gran sensació d’aquest Pobla que debuta a Segona B i que es manté imbatut, tot i que només ha sumat tres punts. Això sí, davant rivals de la categoria del CF Reus, Barcelona B i Badalona.
El partit ha estat molt disputat per part dels dos equips. Emaná i Álvaro han posat en dificultats el porter del Badalona Morales i al minut 38 Ponzio ha pogut avançar el seu equip, però la pilota ha topat amb el travesser.
La segona part no ha pogut començar pitjor per l’equip de Martín Posse. Al minut 48 una jugada d’estratègia iniciada per l’exjugador del Nàstic Eugeni ha estat rematada per Amantini, qui ha aconseguit el 0 a 1.
La Pobla ha buscat amb insistència la porteria de Morales i al minut 54 Álvaro ha enviat la pilota al pal.
Penal i gol
Les jugades més importants de l’encontre estaven per arribar. Al minut 66 el col·legiat ha decretat penal i Alberto Varo ha aconseguit rebutjar la pilota amb els peus, com ja va fer contra el Barça B en els darrers instants d’aquell partit.
La millor jugada del porter del filial grana estava per arribar. La Pobla ha intentat l’empat amb insistència i aquest ha arribat en la darrera jugada. L’àrbitre ha posat quatre minuts d’afegit i a la sortida d’un córner ha aparegut la figura de Varo qui ha sorprès tothom superant Morales i fent el definitiu 1 a 1.
Amb aquest resultat la Pobla suma tres punts i es manté imbatut a l’espera de jugar el proper cap de setmana contra el Sabadell, equip que la temporada passada va militar a Segona A.
Fitxa
POBLA DE MAFUMET: Varo, Calavera, Espasandín, Acosta, Denis Coch, Gabi López, Kike Tortosa, Gil, Álvaro, Alfons i Emaná.
BADALONA: Morales, Amantini, Fran Grima, Akrong, Canelada, Maestre, Balda, Toni Lao, Ponzio, Eugeni i Morgado.
GOLS: 0-1 Amantini, m. 48; 1-1 Alberto Varo, m. 94.
ÀRBITRE: Luis Miguel Montero de Lerma.

Camp d’Esports. Diaris Digitals de Catalunya.