TOTS 21

Imatge del podi dels 10 kms. de Cambrils. Foto: Marcos Cabrera

Imatge del podi mascuí de la Mitja de Cambrils. Foto: Marcos Cabrera

Albert Moreno Molins s’ha convertit en el gran triomfador de la Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils amb un temps d’1 hora 9 minuts i 8 segons en els 21,097 quilòmetres. El Barceloní Erik Merino (Club Triatló Granollers) amb una marca d’1:11:37, ha estat segon, mentre que el tercer ha estat Jordi Uro (Club Atlètic Torelló), de Sant Pere de Torelló amb 1:12:37.

Moreno ha certificat el seu bon estat de forma, que ja va mostrar fa menys d’un mes guanyant el 30k de la Marató de Tarragona, en un circuit que un any més, ja van nou, desfilava pel passeig marítim de la població.

L’igualadí, subcampió del món de duatló i en plena preparació de la seva temporada de triatlons, ha marcat un fort ritme des del principi que li ha permès marxar-se i realitzar la major part de la carrera en companyia del primer classificat dels 10.000 metres.

La carrera femenina ha tingut com a protagonista la tarragonina, múltiple campiona de Catalunya de marató, Mireia Sosa. La del club AAXAFATOLLS s’ha imposat amb 1:22:14. Segona ha estat la cambrilenca Pilar Rus (Borges Trail) amb 1:23:26 i tercera Jackeline Gomez (Independent), amb 1:30:01.

La tarragonina, ha realitzat una carrera progressiva de menys a més, després d’una primera volta en el circuit de 10 quilòmetres que dominava Pilar Rus, ha sentit una comoditat que li ha permès augmentar el ritme i acabar fent-se amb la victòria per davant de la cambrilenca.

En la prova dels 10 km ha dominat de principi a fi l’atleta Abderrazak Samaoui Ait Moussa (CLUB ATLETISME VELOCISTES PENEDES). Ha vençut amb 32:44 per davant d’Abel Carretero (Borges Trail) i de Roger Sánchez (Independent) amb 34:10.

Paula Hritiuc s’ha imposat en l’esprint a Katherine Jane Chaplin, seguida d’Isabel Jimenez. Foto: Marcos Cabrera

Victòria de  Paula Hritiuc  en 10 km. dones

A l’apartat femení d’aquesta distància, Paula Hritiuc (FC Barcelona) s’ha imposat amb 39:27 en l’esprint a Katherine Jane Chaplin (Borges Trail) amb 39:31 i seguida d’Isabel Jimenez (Manolo’s Team) amb 41:30.

En l’edició més multitudinària de rollers, Francisco Hitos (Club patí Ciutat del Prat) s’ha imposat a la recta final a Jesus Goterris (Carlofu’s Team) amb 19:50. En tercera posició a entrat Oscar Garrido (Club Patí Cobra el Prat) amb 20:29.

Marta Sánchez (Club Patí Ciutat del Prat) amb 21:25 s’ha imposat a l’apartat femení d’aquesta modalitat a Nuria Yago (Club Patí Barcelona) amb 21:35 i a Bitxo Gomez (Roller Ca Que les seves) que ha entrat en 22:05 minuts.