.

.

TOTS 21

Miguel Ángel Merino, director de relacions institucionals d’Eroski; Manel Montes, gerent de la nova franquícia Eroski amb tu Tarragona; i Enrique Martínez, director de franquícies del Grup Eroski.

Miguel Ángel Merino, director de relacions institucionals d’Eroski; Manel Montes, gerent de la nova franquícia Eroski amb tu Tarragona; i Enrique Martínez, director de franquícies del Grup Eroski.

L’hipermercat EROSKI a Tarragona obre les portes transformat al model “amb tu” per oferir una nova experiència de compra més adequada a les necessitats i els valors del consumidor d’avui. Les obres de remodelació, que van començar el novembre, s’han centrat especialment en l’àrea d’aliments frescos fins a convertir-los en l’epicentre de la botiga, amb un gran protagonisme dels Aquesta tarda s’inauguraran oficialment les noves instal·lacions a partir de les 19:00 hores.

En l’acte participarà el nou gerent franquiciat de l’establiment, l’empresari tarragoní Manel Montes, al costat de diversos directius d’EROSKI, que presentaran el nou hipermercat a l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i a la resta d’autoritats presents, clients, proveïdors de Tarragona i amics. L’alcalde tenia previst clausurar l’acte, però finalment ha declinat fer-ho arran del dia de dol declarat pel trist accident aeri que es va produir ahir. El nou hipermercat obrirà demà les portes per a La inversió en la transformació de l’hipermercat al nou model de botiga “amb tu” arriba als 1,5 milions d’euros.

L’establiment dedica espais destacats als productes catalans, especialment les fruites, verdures i hortalisses de temporada de proveïdors locals. “En el model ‘amb tu’, els productes locals i regionals, cada vegada més valorats pel consumidor, tenen un gran protagonisme, ja que troben el suport adequat amb espais preferencials que posen en valor les seves característiques gastronòmiques i culturals”. Per fer-ho possible, EROSKI manté una relació estable amb 887 proveïdors agroalimentaris de Catalunya, dels quals comercialitza vora 33.000 productes, amb un volum de compres alimentàries que supera els 1.300 milions d’euros en l’últim exercici.

Totes les seccions dediquen espais preferencials i destacats als productes locals, una oferta diferencial de l’ensenya que esdevé possible gràcies al compromís d’EROSKI amb el sector agroalimentari local en tota la seva diversitat, amb tota la riquesa social,  gastronòmica i cultural que generen milers de petits productors agraris, pesquers, ramaders, viticultors, conservers… amb els quals EROSKI col·labora mitjançant el seu programa “Compromisos PIMES-EROSKI”. En conseqüència, l’origen d’aquests productes està sempre senyalitzat especialment a la nova botiga.

Atenció personalitzada en carnisseria i “espai-sushi”

Entre les novetats de l’àrea de frescos destaca la incorporació de venda assistida en la secció de carnisseria i un espai exclusiu dedicat al sushi. “Una de les prioritats del model ‘amb tu’ és oferir als consumidors un tracte més personalitzat i una atenció més professional”, indica Manel Montes. L’establiment amplia també la gamma de fruites, carn, pesca i embotits de productors locals per augmentar la llibertat d’elecció dels consumidors de Tarragona.

Aquesta atenció personalitzada al client també té la seva expressió en una millor adequació de les ofertes i promocions a cada consumidor per mitjà de la targeta EROSKI Club, llançada recentment i que a Tarragona disposa de més de 5.000 titulars.

Un nou concepte de compra

Els productes dietètics i biològics també veuen augmentat el seu espai, per a configurar una nova secció diferenciada que agrupa totes les noves tendències per a una alimentació més saludable. A més, aquesta secció es completa amb una àmplia gamma de productes dietètics i productes específics per a intoleràncies alimentàries com el gluten, la lactosa o productes adequats per a una alimentació baixa en greixos, en sucre, en sal…

A aquest compromís amb la salut també se suma una secció de Parafarmàcia renovada i més àmplia, atesa per personal amb formació especialitzada, que ofereix una atenció completa al client per a la cura personal.