.

.

TOTS 21

L’acord ha estat signat per Carles Quesada, Corporate Account Manager d’Air France-KLM, i Andreu Suriol, President de la Cambra.

Air France-KLM i la Cambra de Tarragona han rubricat un important acord de col·laboració en virtut del qual aquest reconegut Grup aeri  patrocinarà i donarà suport a les accions que en matèria d’internacionalització de les empreses impulsa la Corporació tarragonina.

L’acord, signat per Carles Quesada, Corporate Account Manager d’Air France-KLM, i Andreu Suriol, President de la Cambra, suposa un important impuls i reconeixement a la continuada tasca en el camp del foment del comerç exterior,  representat sobretot per les missions empresarials que cada any surten de Tarragona (enguany 11), l’organització dels Obrint Mercats (jornades informatives de mercats exteriors), els Premis a la Internacionalització, la Guia de l’Exportador, els cursos de formació i l’assessorament. Una oferta que, en el seu conjunt, converteix a la Cambra de Tarragona en un referent a nivell nacional.

A més de fer costat a tota aquesta activitat, Air France-KLM oferirà unes condicions molt avantatjoses a tots aquells que viatgin a les missions de la Cambra, o a destinacions pròpies de l’activitat de les empreses, a través del seu programa de reconeixement corporatiu gratuït, Bluebiz (www.bluebiz.com/es).