.

.

TOTS 21

Després d’un intens any de feina la cantant reusenca Paula Fitzz estrena aquest divendres 27 de maig el seu primer disc  ‘Healing’, enregistrat i produït al costat del cambrilenc Borys Beats. La sortida del treball coincidirà amb la presentació en directe que tindrà lloc el mateix dia, a les 23 h, a la Sala Zero de Tarragona, en un concert especial que comptarà amb les col·laboracions de tots els músics que hi han participat.

‘Healing’ acaba de tancar les ferides que la Paula va fer sortir a l’EP ‘Songs i’d cry you to’ (2020) i al senzill ‘7’ (2021), editats en plena pandèmia; treballs que han tingut molt bona acollida i que, en el darrer any, s’han presentat en directe en prop d’una desena de concerts en municipis com Reus, Castellvell del Camp o La Selva del Camp.

El primer disc de Paula Fitzz forma part d’un procés personal d’alliberació que vol deixar enrere antics episodis, amb ganes de reivindicar-se, deixar-se anar, divertir-se i obrir nous horitzons. I el resultat és una proposta fresca i suggerent, en clau de R’n’B i de funk amb tocs de hip-hop. Musicalment, ‘Healing’ ha estat creat al costat de Borys Beats, músic cambrilenc, i company de batalles de la Paula, que de nou s’ha encarregat de la producció del disc.

El concert de Paula Fitzz servirà per inaugurar el nou cicle ‘So what!? Club’, un seguit de festes periòdiques que s’aniran programant a la Sala Zero per donar a conèixer diferents artistes de l’escena R’n’B, soul, funk, hip hop i afrobeat del territori.

Les entrades es poden adquirir a la web de la Sala Zero (www.salazero.com) o bé el mateix dia a taquilla.

“Found”, primer senzill i videoclip d’avançament

“Healing” estarà disponible a partir d’aquest divendres a totes les plataformes digitals encara que ara fa uns dies ja es va editar “Found”, el primer senzill del disc que s’acompanya d’un videoclip, realitzat per Agustí Ortoneda, que ja es pot trobar a YouTube.

Redacció