.

.

TOTS 21

Després d’una arrencada molt potent de la nova temporada teatral del Teatre Auditori del Morell, amb Fairfly de la companyia La Calòrica, aquest dissabte arriba 3 Tenors?, un concert i, alhora, una obra de teatre. Un concert a l’ús, però fora dels canons lírics estipulats.

Un concert divertit. Tres veus que juntes poden fer explotar coper de vidre (o no). Tres veus dotades d’aguts per acontentar el públic. Un concert de tres tenors està a punt de començar però, per problemes, un dels tenors no arriba i la missatgera de la notícia, una acomodadora del teatre, s’acabarà oferint per poder cantar. Després d’uns moments de caos i nervis, podran salvar el concert?

La cita és aquest dissabte 22 gener a les 20 hores, i les entrades, a un preu de 10 €, es poden adquirir online, a través de la plataforma elmorell.koobin.cat, a les oficines del Centre Cultural del municipi, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, i a taquilla, una hora abans de l’espectacle.

Pel que fa a les mesures sanitàries, l’aforament del Teatre Auditori està limitat al 70%, és obligatori l’ús de mascareta i cal seguir, en tot moment, les indicacions del personal de la sala.

La temporada teatral del Morell va arrenca el passat 14 de gener i s’allargarà fins al 14 de maig. La següent funció serà El carnaval dels animals, el pròxim diumenge 13 de febrer a les 12 hores. Un espectacle que servirà per a celebrar el 20è aniversari de l’Escola de Música Municipal El Morell.

Redacció