.

.

TOTS 21

El bon policia és una comèdia d’embolics on dos bons jans, per mirar de sobreviure, es veuen abocats a situacions hilarants posant en evidència els perjudicis socials i l’arbitrarietat de la justícia.

L’escenari del Teatre Auditori del Morell rebrà, aquest divendres 26 de novembre, el darrer espectacle del Deprop, el cicle de teatre en petit format del municipi. Es tracta d’El bon policia, una comèdia d’embolics on dos bons jans, per mirar de sobreviure, es veuen abocats a situacions hilarants posant en evidència els perjudicis socials i l’arbitrarietat de la justícia.

Josep, un personatge innocent i mancat de perjudicis, accepta una feina de policia per mantenir la seva particular família formada pels seus fills i el seu bon amic Anton. El personatge s’ha d’enfrontar a còmiques circumstàncies per defensar el seu nou ofici, però el seu bon caràcter i la seva bona fe li impedeixen complir amb les ordres del seu cap. Josep i el seu amic Anton, per tal que el primer conservi la feina, maquinen una estratègia, un complot per salvar l’honor professional i cobrar una bona retribució.

L’obra, recomanada per a majors de 12 anys, es representarà a les 21 hores, i les entrades es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural del Morell, al carrer de la Coma 2, de dilluns a dijous de 16 a 20 hores, i també online a la plataforma elmorell.koobin.cat. Una hora abans de l’inici de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla. El preu és de 8 euros per a les entrades anticipades, i de 10 euros a taquilla.

Pel que fa a les mesures de seguretat i higiene respecte a la Covid-19, i tot i que l’aforament del Teatre Auditori ja es pot tornar a omplir al 100%, continuarà sent obligatori l’ús de la mascareta.

Aquesta és la darrera cita del cicle Deprop, que va començar el passat 2 d’octubre i dins del qual s’han pogut veure fins a set espectacles de diverses disciplines.

Redacció