.

.

TOTS 21

El Cineclub programa dijous 7 de juliol ‘Drive my car’, de Ryûske Hamaguchi.

DIVENDRES 1 DE JULIOL

19.00

Sala Emili Argilaga / Sala virtual

Presentació de dos llibres de Rafael Fabregat: ‘Procés a Margarida Porete’, a càrrec de Ramon Sanz; i ‘Magister’, a càrrec de Xavier Jové.

Rafael Fabregat (Tortosa, 1963) ha desenvolupat la seva tasca professional en l’àmbit de la música i la docència, treballant com a professor de violí al Conservatori de Vila-seca des de l’any 1992. És fundador i director de l’Ensemble Vila-seca, agrupació de caràcter interdisciplinari amb qui ha estrenat diverses produccions. Com a dramaturg, ha rebut, entre altres guardons, el Premi Internacional Agustín Gonzalez per Jardín oscuro (Madrid, 2017), el Premi Ciutat de Badalona per Cendres al llac (Badalona, 2018), el 1er Premi del XVI Certamen Internacional Ciudad de Requena per Limbos (Requena, 2020) i el Premi Lluis Solà i Sala per Magister (Calldetenes, 2021).

DILLUNS 4 JULIOL

19.00

Sala Emili Argilaga / Sala virtual

Conferència: ‘Gaudí i l’escriure’, a càrrec d’Enric Casasses, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes.

DIMARTS 5 DE JULIOL

19.00

Sala Emili Argilaga / Sala virtual

Cicle ‘Llibres que han marcat el món d’avui’: ‘Llibre d’Amic e Amat’, de Ramon Llull. Presentació a càrrec de Mercè Sardà, filòloga.

DIJOUS 7 DE JULIOL

20.00

Teatre Bartrina

Cineclub

‘Drive my car’, de Ryûske Hamaguchi. Japó, 2021. VOS. 179 min. Entrada lliure.

DIVENDRES 8 DE JULIOL

20.00

Sala Fortuny

Inauguració de l’exposició ‘Els Dalí de Català-Roca’. Fins al 13 d’agost.

Mostra produïda pel Museu de Valls amb motiu de l’Any Francesc Català-Roca. L’exposició se centra en la figura de Dalí, en la seva imatge com a icona de la seva personalitat artística, però que al mateix temps vol posar en relleu la manera de concebre la fotografia i la personalitat del vallend Francesc Català-Roca, el fotògraf genial que sap captar l’esperit de Dalí i immortalitzar-lo. Català en va fer molt pocs, de reportatges del pintor, però tot i així ens ofereix algunes de les millors imatges que es coneixen de l’artista empordanès.

EXPOSICIONS

• ‘Entremig de moltes’, d’Anna Vilamú i Albert Gironès. Fins al 3 de juliol.

• ‘Els Dalí de Català-Roca’. Del 8 de juliol al 13 d’agost.

Redacció