.

.

TOTS 21

Agbar ha decidit traslladar la seu social de Barcelona a Madrid. Així ho ha acordat en un consell d’administració extraordinari aquest dissabte, segons han confirmat fonts de la companyia en un comunicat.

El consell ha decidit “traslladar de forma temporal” la seva seu social a la capital de l’Estat amb l’objectiu de “preservar la seguretat jurídica dels inversionistes”.

Segons el comunicat, la decisió no suposa “en cap cas” cap afectació al servei de les diferents operadores que presten el servei al territori català. Una d’aquestes operadores, Aigües de Barcelona, mantindrà el seu domicili social actual.
D’aquesta manera Agbar segueix les passes d’altres grans empreses establertes a Catalunya que des de dijous han començat a anunciar el trasllat de seu social a casa de la situació política.

La companyia presidida per Àngel Simón està participada al cent per cent per Suez Environnement España S.L., empresa del grup Suez, participada per la Caixa. Aigües de Barcelona es va fundar el 1867 a Lieja (Bèlgica) i el passat mes de juny va celebrar el seu 150è aniversari.