.

La Policia Local de Cambrils restringirà l’accés de vehicles i de vianants a la zona del Club Nàutic i carrers adjacents amb motiu de l’acte “Cambrils per la pau”, que se celebrarà aquest dissabte, 18 d’agost, a les 10:30 hores. Els talls de circulació es realitzaran durant els preparatius i desenvolupament de l’acte i responen a les previsions d’assistència de nombrós públic i autoritats i atenent a raons de seguretat.

Per una banda, la circulació rodada pel port (tot el passeig Miramar des de la rotonda del moll de ponent fins a la rotonda del moll de llevant (Club Nàutic) restarà tallada des de les 6:30 del matí fins a les 12 del migdia aproximadament. També es tallarà l’avinguda Diputació des del carrer de Vila-seca i fins a la rotonda del Club Nàutic. A més, hi haurà talls de trànsit a la Rambla de Jaume I, des de la rotonda del carrer Drassanes i Hug de Montcada fins a la Club Nàutic.

D’altra banda, es prohibirà l’estacionament en totes les vies tallades al trànsit, a la Rambla del Regueral i al carrer de Vila-seca.

Les restriccions també afectaran a al pàrquing soterrat de la façana marítima i l’accés al Club Nàutic. També es podran veure afectades les operacions de càrrega i descàrrega a la zona de Consolat de Mar entre les 09:00 i les 12h. No obstant, el carrer Pau casals serà transitable per poder realitzar aquestes accions.

Transport públic

Pel que fa al transport públic, es veuran afectades dues parades d’autobús i una parada de taxi. Les parades de bus del Regueral i del Club Nàutic passaran a ubicar-se a l’av. Diputació, a les proximitats del carrer Vila-seca. La parada de taxi de l’Av. Diputació número 1 passarà a ubicar-se a l’Av. Diputació a les proximitat del carrer Vila-seca, així com al davant de l’oficina del Patronat de Turisme.

Rutes alternatives

La millor ruta alternativa dins de la xarxa de vies urbanes de Cambrils serà el vial del Cavet (T-325). Altres opcions, en sentit centre urbà cap a Vilafortuny i Salou, seran per Rambla de Jaume I, carrer Hug de Montcada, carrer Vinyols, carrer Galceran Marquet i Av, Monestir de Poblet fins a l’avinguda de Joan XXIII. En sentit Vilafortuny i Salou cap al centre urbà, seran per Av. Diputació, carrer Vila-seca , carrer Monestir de Poblet, carrer Rambla Regueral o carrer Vinyols i Jaume I.

Resum de les afectacions

Talls d’accés al passeig Miramar des de la rotonda de la Vela (C/Robert Gerard), Rambla Jaume I (a partir de rotonda de C/Drassanes) i Av. Diputació (des del carrer Vila-seca), la Rambla Regueral i el carrer GarceranMarquet (entre Rambla Jaume I i C/Vinyols) i carrers Montroig i Riudoms (des del carrer Lleida).

Prohibicions d’estacionament de vehicles a l’Av. Diputació (des de la rotonda del Club Nàutic fins al  carrer Vila-seca), Rambla Regueral, carrer Vila-seca, carrer Lleida (entre Rambla Regueral i carrer Montroig, Rambla Jaume I entre Travessia Ancora i Rotonda Club Nàutic).

Afectació del transport públic de viatges tant del servei de taxi com de bus, habilitant-se parades alternatives per taxi a l’Av. Diputació (altura delcarrer Riudoms) i Rotonda de la Vela davant l’oficina d’informació i turisme i per bus a carrer Monestir de poblet a l’altura de la rotonda amb Rambla Regueral.

Afectacions al pàrquing soterrat de la façana marítima i d’accés al Club Nàutic.

Operacions de càrrega i descàrrega a la zona de consolat de mar es podran veure afectades entre les 09:00 i les 12h. No obstant el carrer Pau casals serà transitable per poder realitzar aquestes accions.