.

.

TOTS 21

La primera sessió de “La Química del Bàsquet” ha tingut lloc al Col·legi Lestonnac

La primera sessió de “La Química del Bàsquet” ha tingut lloc al Col·legi Lestonnac

L’AEQT, Messer Ibérica i Club Bàsquet Tarragona es donen la mà en la primera sessió de “La Química del Bàsquet”, l’activitat que pretén que els més petits coneguin de primera mà els productes que envolten el seu dia a dia, tot fent-ho a través de l’esport en general i del bàsquet en particular.

La primera sessió de “La Química del Bàsquet” ha tingut lloc al Col·legi Lestonnac, i ha comptat amb les explicacions del jugador de l’Ibersol CBT i cap de la planta de producció de Messer a El Morell, David Fernández. Els nens i nenes han descobert que la química està molt present en el bàsquet i han pogut resoldre tots els seus dubtes amb el capità de l’Ibersol CBT.

Posteriorment, el propi Fernández i el seu company d’equip Adrià Duch han realitzat una masterclass de bàsquet amb els alumnes, on han pogut comprovar in situ tot el que han après de l’exposició de David Fernández.

L’activitat ha comptat amb la presència del gerent de l’AEQT, Juan Pedro Díaz, de la responsable de comunicació de Messer Ibérica, Marion Riedel, i del president del CBT, Jacint Rodríguez, que han valorat molt positivament l’experiència.

Per una banda, el gerent de l’AEQT, Juan Pedro Díaz, ha explicat que “és molt important donar a conèixer a la societat, i en particular a la gent més jove, que els productes que fabrica el sector químic estan presents en tots els àmbits del nostre dia a dia i com ajuden a millorar la nostra qualitat de vida. Per aquest motiu des de l’AEQT donem suport a projectes com aquest”.

En la mateixa línia s’ha expressat la responsable de comunicació de Messer, Marion Riedel: “tenim diversos motius per donar suport a aquest projecte: la nostra col·laboració amb el CBT durant els últims 13 anys; el fet que el capità del seu primer equip també està al comandament de l’equip d’una de les nostres plantes de producció al complex químic de Tarragona; el nostre eslògan “gases for life” que indica que els nostres productes són imprescindibles per fabricar múltiples objectes de la vida quotidiana, entre d’altres els materials per practicar el bàsquet; i el nostre compromís social amb el territori – el suport a la formació escolar i universitària i el foment de l’esport base en diferents disciplines”.

Finalment, el president del CBT, Jacint Rodríguez, ha afirmat que aquesta és “una oportunitat única per lligar els valors del bàsquet al coneixement de tots els productes que utilitzem, tant a les nostres instal·lacions com en el joc”.

Amb “La Química del Bàsquet”, AEQT, Messer Ibérica i Club Bàsquet Tarragona han complert els dos objectius marcats, conèixer com repercuteix la química en l’esport que més els agrada, i promoure uns hàbits de vida saludables a través de l’activitat física i del bàsquet.