.

.

TOTS 21

L'estació de Tarragona segueix sense millores aquest 31 de desembre. Foto: David Oliete (Fet a Tarragona)

L’estació de Tarragona segueix sense millores aquest 31 de desembre. Foto: David Oliete (Fet a Tarragona)

Va ser un avís llençat per l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, però el termini marcat s’ha acabat aquest 31 de desembre i ADIF segueix sense licitar les obres a l’estació de trens de Tarragona.
Ni platja de vies, ni tercer fil, ni la reforma prevista per l’estació perquè aquesta sigui funcional i adaptada.
L’estació de Tarragona segueix encara obligant als usuaris pujar i baixar escales per canviar d’andanes i sense solucions perquè aquest sigui d’accés fàcil per exemple per cotxes o persones amb mobilitat reduïda.
L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ja havia marcat aquest darrer dia de l’any del 2015 com a ultimàtum “estic esperant el 31 de desembre que surti la licitació com es va comprometre el Secretari d’Estat, el senyor Niño. Si no és així tornarem a obrir un front encara més dur i ens plantejarem fer accions més contundents seguint l’assemblea que vam fer a les Clarisses” deia Ballesteros ara fa just un mes.
Ballesteros ha estat molt crític amb el comportament del Govern espanyol i ha dit que era “lamentable” que s’aposti pel Castelló-València abans de donar sortida europea al corredor mediterrani que ha de ser la clara aposta per les infraestructures ferroviàries.
Ara caldrà veure quina és la reacció des de l’encara indefinit Govern de l’Estat i des d’ADIF que haurà de moure fitxa per saber també quines són les mesures que es proposaran des de Tarragona per aconseguir les millores a l’estació.
El passat 11 de desembre també diferents plataformes en defensa del ferrocarril i del transport públic es van concentrar davant de l’estació per demanar les millores demandades i l’augment de trens que van a Tarragona.