.

.

TOTS 21

L’esdeveniment, d’un marcat to festiu i cordial, va aplegar unes 270 persones, entre el col·lectiu de la gent gran, acompanyants, amics i familiars. Foto: Ajuntament de Constantí

El passat dissabte 21 d’octubre, l’Ajuntament de Constantí va oferir un acte de reconeixement i homenatge a tot el col·lectiu de gent gran del municipi, que va consistir en un dinar al Pavelló Poliesportiu.

Aquest any, el consistori ha volgut oferir un acte de reconeixement públic a tot el col·lectiu d’avis i àvies del municipi. L’esdeveniment, d’un marcat to festiu i cordial, va aplegar unes 270 persones, entre el col·lectiu de la gent gran, acompanyants, amics i familiars.

L’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, a més de diversos representants del consistori municipal, representants del Parlament de Catalunya i del Consell Comarcal del Tarragonès, van ser els encarregats de presidir la celebració. L’alcalde, va expressar el seu agraïment i reconeixement a la gent gran del municipi i va destacar l’important valor de la seva experiència.

Un cop finalitzat el dinar, els representants de l’Ajuntament van fer entrega d’un obsequi als avis i àvies del municipi, consistent en un petit sac d’avellanes de Constantí .