.

.

TOTS 21

Façana de l’Ajuntament de Torredembarra. Foto: Turisme Torredembarra

L’acte de cloenda del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) del curs 2018-2019 amb el lema «Som iguals, som diferents» tindrà lloc el divendres 7 de juny, a les 10 hores, al Casal Municipal. En aquesta edició, l’acte consistirà en la posada en escena de «Cartes a l’aula», en què els alumnes expliquen en format epistolar a infants imaginaris d’altres països com és el seu dia a dia a casa seva, a l’escola o institut, al municipi on viuen, i també les seves tradicions i costums. Hi participaran alumnes de tots els centres del municipi: Escola Antoni Roig, Escola l’Antina, Escola Molí de Vent, Institut Ramon de la Torre i Institut Torredembarra.
Durant tot el curs, el PEE ha comptat amb la participació de diverses entitats col·laboradores, a les quals es vol agrair la seva implicació, com son: Fundació Onada, Grup Excursionisme, Associació Àrab d’estudiants, Sorea, Reus Refugi, Colla Castellera Nois de la Torre, Xiquets de Torredembarra, Club de Bitlles Salomó, Crosffit, Club Atletisme, Futbol Platja, Gimnàs Zona Fitnes ,Gimnàs Apolo, Gimnàs Anura, Spa i Salut, Beach Platja i  Club Volei.
El PEE és un projecte organitzat per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Torredembarra i el departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.