.

.

TOTS 21

Compareixença d'Abelló davant els mitjans. Foto: Cedida

Compareixença d’Abelló davant els mitjans. Foto: Cedida

L’alcaldable de CiU, Albert Abelló, ha qualificat com una “obra de ficció” el balanç de govern que aquest dilluns ha realitzat l’equip de govern socialista. “Ballesteros s’ha avançat al Sant Jordi i ja ha publicat el seu best-seller de ciència ficció”, ha declarat Abelló referint-se al dossier sobre el balanç de l’equip de govern municipal.

“Si diuen que han complert el 92% del programa, tenim un greu problema: un 8% ens està paralitzant la ciutat”, assenyala l’alcaldable de CiU, que lamenta que l’alcalde “continuï governant dins d’una bombolla, sense tocar de peus a terra i completament aliè a la realitat de Tarragona”.

“En aquest 8% hi ha innumerables projectes de ciutat com ara el Mercat Central, la creació de 6.000 llocs de treball, el soterrament de la N-240 al seu pas per Sant Salvador, la creació de 1.500 empreses en quatre anys, congelar el preu de l’autobús urbà, el Banc d’Espanya (on primer volia fer un centre d’interpretació de la història de Tarragona i ara hi vol un museu de la química), la creació de 900 habitatges socials, la creació d’una gran biblioteca, la posada en marxa d’un Pla de Millora de Polígons, la construcció d’un nou Camp del Nàstic, el Museu Nacional Arqueològic, la Façana Marítima, i la creació d’un vial a la N-340”, recorda Abelló, que diu que “no us vull fer perdre el temps amb tots els incompliments, ens hi passaríem tota la tarda”.

“No es dediqui a publicar i relatar contes de ciència ficció, acabi els projectes de ciutat senyor Ballesteros”, demana Abelló a l’alcalde socialista. “Acabi el Mercat, acabi la Tabacalera, acabi el Banc d’Espanya, acabi!”, ha etzivat el convergent.