.

.

TOTS 21

El portaveu municipal del PDeCAT, Albert Abelló, en una imatge d’arxiu

El portaveu del Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) a l’Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló, ha lamentat aquest dimecres “l’absoluta incapacitat” de l’equip de govern (PSC-PP) a l’hora de vendre finques de propietat municipal. “El 85% dels 10,95 milions d’euros previstos en el capítol d’inversions del pressupost d’aquest 2017 està supeditat a la venda de patrimoni”, ha recordat Abelló.

El portaveu del Partit Demòcrata també ha fet memòria de les afirmacions fetes des de l’equip de govern en el moment de presentar els pressupostos del 2017: “Vendrem 9,3 milions d’euros de patrimoni per quadrar el pressupost”. “La realitat, a hores d’ara, és que no s’ha venut res”, ha manifestat Abelló.

“Són moltes i de gran importància les partides que l’equip de govern ha supeditat a la possibilitat de vendre solars municipals”, ha lamentat el portaveu del Partit Demòcrata, que ha posat d’exemple els 1,3 milions d’euros per a la millora de l’espai públic, els 400.000 euros d’inversió en el patrimoni històric, els 500.000 euros per la recuperació del Banc d’Espanya, els 300.000 euros per a la millora dels polígons industrials i els 100.000 per a l’adquisició d’habitatge social.

“Malauradament, un any més, aquestes i altres partides no s’executaran i segurament les tornarem a veure en el pressupost de l’any vinent”, ha lamentat Abelló, que considera que l’equip de govern “no pot supeditar Tarragona a la venda de solars quan no és capaç de tirar endavant cap operació per obtenir ingressos i executar els projectes pendents”.