.

.

TOTS 21

Abbey Road és un dels millors tributs del món als Beatles. Sobre l’escenari aconsegueixen una increïble fidelitat a les veus i so originals. Foto: Cedida

La ciutat de Tarragona serà l’escenari en que els Abbey Road realitzaran el seu primer concert de 2022 a Catalunya. Serà el 15 de gener al Palau de Fires i Congressos de Tarragona. A la tarda aixecarà el teló BEATLES FOR KIDS a les 17h i a partir de les 20h THE BEATLES SHOW, un espectacle Beatles referent a nivell europeu.

Abbey Road és un dels millors tributs del món als Beatles. Sobre l’escenari aconsegueixen una increïble fidelitat a les veus i so originals, i són capaços de recrear tota la música de la discografia dels de Liverpool. Els seus concerts destaquen també pels diferents canvis de vestuari fet a imatge dels originals d’acord amb l’època. Fins i tot els instruments utilitzats són els mateixos que utilitzaven John Lenon, Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr.

Ivan Frauca (Neverland Concerts) promotor de l’esdeveniment i mànager del grup, ha explicat en la presentació del Concert a Tarragona que aquesta cita “és un fascinant viatge al passat on es rememora la música d’una banda que va revolucionar els fonaments de la música moderna. En aquest espectacle la gent de Tarragona podrà escoltar no sols els grans èxits que van donar fama al grup britànic durant la primera meitat dels anys 60, sinó també reviure aquells himnes que els Beatles van gravar fins al 1970 i que mai van arribar a tocar en directe”. Frauca ha afegit que “animem als amants de la bona música del Camp de Tarragona, i a la seva família i amics, a que vinguin als dos concerts que farem el dia 15 de gener. Amb les màximes garanties de seguretat gaudiran d’un espectacle únic i inigualable”.

Durant els seus 30 anys de carrera, els Abbey Road han realitzat més de 2000 concerts en quatre continents, incloent 3 concerts a Miami i un a Tunísia sota el mateix decorat on es va rodar la pel·lícula Star Wars. Han estat considerats per la revista Moho com la cinquena millor banda tribut del món i la primera de parla no anglesa dins l’univers Beatles.

Les entrades ja es troben a la venta al portal web mutickeros.com. El preu per BEATLES FOR KIDS és de 13 euros (10 euros per a grups escolars de més de 15 persones) i el de THE BEATLES SHOW per 25 euros.

Més informació:

https://neverlandconcerts.com/artista/abbey-road/

https://neverlandconcerts.com/artista/beatles-for-kids/

Redacció