TARRAGONA 21

L’aglormeracio a la cala Califòrnia de Miami Platja estava provocant «un relaxament de les mesures de prevenció i distanciament». Foto: Ajuntament

Enmig d’un brot que ha suposat la baixa temporal del 50% de la plantilla local, amb tres agents que han donat positiu en el test de coronavirus i altres nou en quarantena a espera de les PCR d’aquest diumenge, l’ajuntament de Mon-roig del Camp no està per bromes. Aquest diumenge, el consistori ha anunciat que aquest matí de dissabte s’ha vist obligat a tancar (amb la intervenció de la policia del municipi a l’hora del desallotjament) la cala Califòrnia de Miami Platja «per evitar l’aglomeració de persones que s’estava produint i que estava provocant un relaxament de les mesures de prevenció i distanciament. Per seguretat, la cala quedarà tancada tot el cap de setmana».

L’Ajuntament no només demana «responsabilitat a la ciutadania i els turistes a l’hora de complir amb les mesures de prevenció». A la vegada, «avisa que en cas de detectar aquest comportament a la resta de cales procedirà també al seu tancament preventiu».

J.S.