.

Fullana, en un moment de l’encontre. Foto: Nàstic

Tocava estrenar victòria en la tercera jornada d’aquesta minilliga contra l’Olot de Raul Garrido, que encara no s’havia estrenat en aquest campionat estrany i que manté l’estructura de la temporada passada, i arribaria a la fi en un bon encontre i davant un rival digníssim i molt sòlid. Dos gols de Bonilla i Pedro Martín a la segona part gairebé consecutius han refermat la primera victòria.

Els grana crearien ocasions amb suma facilitat a la primera part, fos amb passades llargues buscant a Oliva o amb ràpides combinacions i centrades des de la banda d’Albarrán o Joan Oriol, i Bonilla.

Ja aviat, al minut 6, Gerard Oliva rematava una bona contra trenada pels defenses i migcampistes i rematava un passi de Brugui de manera escorada que evitava Ballesté. La pressió alta sempre li dóna bon resultat a l’equip de Seligrat.

Ballesté seria protagonista 15 minuts després salvant el gol grana en una bona acció a pilota aturada. A la següent jugada, el veterà Chumetra es desfeia de la defensa i es quedava sol: la bimba anava al travesser. Se salvava el Nàstic.

Se succeïen les opcions grana de fer gol tot i que el control l’exercia l’Olot, amb un Bonilla creant perill des de la banda esquerra. En una bona centrada a Oliva, el riudecanyenc l’enviava fora. A la següent, el mateix Bonilla provava a Ballesté, amb un xut parabòlic. Brugui tenia un bon remat de cap al minut 31 en una llarga centrada de Bonilla.

Al 33, en una sortida ràpida, Brugui llençava una rosca que anava a córner. No s’enfonsava, però, l’Olot, que dominava bé la bimba i se sentia còmode al terreny de joc. Nova jugada ben lligada, centrada de Bonilla des de la dreta i Gerard Oliva rematava de cap sense força. Brugué s’inflava a ocasions i en acabar el primer temps rebia dins l’àrea, una mica escorat, i l’enviava alta. Acabava la primera part amb un injust 0-0 d’un encontre elèctric. I per als aficionats que no podien anar al Nou Estadi, una bona notícia: problemes tècnics a Footers, feia que la plataforma televisiva deixés en obert a través de Twitter el seguiment del partit.

Bonilla, celebrant el gol. Foto: Nàstic

Començava la segona part amb una defensa grana adormida i amb dos ensurts que generaven dues ocasions de gol de Chabbiura i Xumetra. Els gironins decantaven el camp al seu favor Als pocs minuts, Carbia, lesionat, era canviat per Pedro Martín. Recuperava l’esperit de les contres el Nàstic i Joan Oriol apurava la línia de gol esquerra, centrava i Ballesté li treia el remat a Brugui. Al moment, una bona combinació per l’esquerra provocava que Fullana llancés una rosca des de fora l’àrea perquè aturés Ballesté.

Movia banqueta l’Olot i desencaixava un onze que duia un bon ritme. Es refeia el Nàstic d’una mala entrada als segons 45 minuts. Arribaria la inevitable jugada polèmica quan Xumetra carregava Fullana per l’esquena dins l’àrea, i com és habitual, l’àrbitre s’estalvia assenyalar el penal. Al 64, Bonilla feia el gol: rebia una pilota morta de Fullana dins l’àrea i rematava a barraca, amb la sort que rebotés en un defensa.

L’encontre se situava en el millor escenari: l’Olot es veia obligat a apretar, i en una contra de llibre, des de la deta, Brugui arrossegava els defenses, deixava desmarcat Pedro Martín i aquest rematava a porta buida el 2-0. Situat en el caos, Garrido feia els tres darrers canvis de cop.

Respirava profundament el Nàstic i es començava a agradar creant noves ocasions de gol amb bones triangulacions. Als minuts finals seria expulsat Albarrán en una polèmica falta a Xumetra quan aquest se n’anava sol. Els olotins reclamarien penal, que l’àrbitre no concederia. Xumetra erraria la falta i el partit moriria.