.

Enguany les inscripcions s’han fet setmanals i aquesta setmana ´s la que té participants, amb 642 infants i joves. Foto: Cedida

Des de la setmana passada està en funcionament a Vila-seca una nova edició dels casals d’estiu. Fins el proper 9 d’agost hi passaran un total de 850 infants i joves, que podran gaudir dels ja coneguts casal Mega Estiu i campus Vila Xtrem. Concretament, s’han inscrit 558 infants al casal i 292 joves al campus.

Per tal de facilitar al màxim la conciliació familiar i laboral, enguany les inscripcions s’han fet de forma setmanal. D’aquesta manera, la setmana amb més inscripcions ha estat l’actual, del 8 al 12 de juliol, amb un total de 642 infants i joves inscrits.


Altres notícies:


Ambdós casals compten amb activitats diverses com són tallers, esports, jocs d’aigua i sortides. L’eix temàtic d’enguany és un joc planetari amb el qual els infants i joves podran sensibilitzar-se en el coneixement de diferents realitats i cultures, potencialitats, problemàtiques i diversitats de la societat actual, a través del plantejament de situacions d’enginy que s’hauran de solucionar en grup. Així, es treballaran valors com ara la solidaritat, la col·laboració, la cohesió, l’autoestima personal i grupal i tot allò que es pot fer aprofitant les capacitats i potencialitats de tots i totes.

Cal recordar que el Mega Estiu és un casal adreçat a infants escolaritzats d’I3 a 4t de Primària, que s’està duent a terme a l’Escola Sant Bernat Calvó. Per la seva banda, el campus Vila Xtrem acull joves que cursen entre 5è de Primària i 4t d’ESO i es desenvolupa, principalment, a l’Espai Jove.