TOTS 21

Pòdium de Nuria Caballero (or) i Maria Falcó (segona) en salt d’alçada. Foto: Pere Tibau

7 atletes del Club Atletisme Tarragona han representat aquest cap de setmana les seves respectives universitats al Campionat de Catalunya Universitari celebrat a Lleida.

Nuria Caballero, representant a la URV, es va penjar dues medalles d’or. La cambrilenca va quedar en primera posició en salt de llargada i salt d’alçada. En salt de llargada va fer una marca de 5,76 metres, el que suposa una nova millor marca personal per l’atleta i rècord del club, i en salt d’alçada va fer una marca de 1,63 metres.

Maria Falcó, representant a la URV, va quedar en segona posició en salt d’alçada amb una marca de 1,60 metres, el que suposa igualar la seva millor marca personal.

Alicia Vàzquez, representant a la URV, va quedar en tercera posició en els 100 metres tanques amb una marca de 15,80 segons a tant sols 8 mil·lèsimes de la segona classificada.

Marina Tibau, representant a la URV, va finalitzar segona en el llançament de pes amb una marca de 10,76 metres, i va ser quarta en el llançament de disc amb una marca de 20,95 metres. Ambdues marques suposen una nova millor marca de la temporada per Tibau.

Maria Bertrán, representat a la UOC, es penjava dues medalles de bronze. Bertrán va finalitzar tercera en el llançament de disc amb una marca de 22,21 metres i en el llançament de martell amb una marca de 34,22 metres.

Xavier Ros, representant a la UVIC, va finalitzar quart en els 1500 metres llisos amb una marca de 4’07”80 i sisè en els 800 metres llisos amb una marca de 1’58”94.

Edgar José, representant a la URV, va finalitzar en quarta posició en el concurs de salt de llargada amb una marca de 5,99 metres.

Redacció