.

.

TOTS 21

Una imatge dels participants. Foto: Cedida

Una imatge dels participants. Foto: Cedida

La Festa en Homenatge a la Gent Gran del Morell esdevé, un any més, “un èxit”, tal com destaca la regidora de Benestar social i família i Gent gran, M. Jesús Valldosera, “amb més assistència que ara fa un any”. Un esdeveniment que aquest diumenge, 17 de setembre, va aplegar 450 persones en una jornada festiva i de germanor. “És un acte molt bonic i que ens permet reivindicar el paper i el valor d’un sector de la població, la gent gran, al qual ens agrada donar la importància que es mereix”, exposa Valldosera.

Com és habitual, la festa va començar a les 12 hores del migdia amb la recepció a l’Església Parroquial de Sant Martí Bisbe, una missa dedicada a la gent gran del municipi i una petita actuació de la Coral Guspira. Ja a l’església van tenir lloc els primers reconeixements, als tres matrimonis que aquest 2023 celebren les seves noces d’or. En sortir, es va fer la tradicional fotografia de grup.

A les 14 hores, i al pavelló municipal, la festa va continuar amb un petit vermut i el dinar de germanor al qual van assistir 450 persones. A més, es van repartir una cinquantena d’àpats a domicili, a persones que per motius diversos no es van poder desplaçar fins al pavelló. Val a dir que el menú va fer les delícies dels assistents, amb fideuada de primer, un segon plat a triar entre pollastre al cava i sèpia amb mandonguilles, tiramisú per postres, cafè i copa. En acabar, homenatges a una de les parelles més grans i més joves, i també a un dels homes més grans, el Sr. Jaume Heras Llobet, de 94 anys, i una de les dones més grans del poble, la Sra. Sílvia Grau Castro, de 89 anys.

Homenatge a la gent gran del Morell. Foto: Cedida

Homenatge a la gent gran del Morell. Foto: Cedida

També al final de l’àpat es va fer un reconeixement al mossèn del municipi, Joan Antoni López, ja que fa 25 anys que va ser ordenat sacerdot. Així mateix, i coincidint amb el dia del seu aniversari, es va felicitar el Sr. Josep Catà Sendrós, que aquest diumenge va celebrar 101 anys.

I per acabar d’arrodonir la jornada, ball amb Maika Band i berenar amb coca i xocolata. Un punt final a un esdeveniment que va gaudir d’un ambient excel·lent i que posa en relleu la importància d’avis i àvies al Morell.

V.Tapias