.

Imatge aèria de Playa Montroig Camping Resort, que obrirà les portes el 25 de març.

Playa Montroig Camping Resort escalfa motors per la nova temporada que arrencarà el pròxim 25 de març i que coincideix amb el seu 60è aniversari, una efemèride que protagonitzarà gran part de la temporada. Per aquest any, el condecorat càmping presenta canvis en les seves infraestructures, àrees verdes i també al programa d’animació, un dels serveis més preuats per la clientela.

Una de les transformacions més substancials és la remodelació íntegra del centre comercial. En total, s’han condicionat i modernitzat 1.200 m² en els quals hi haurà extensa gamma de productes amb marques internacionals per adaptar-se a totes les nacionalitats que s’allotgen a Playa Montroig Camping Resort. En el remodelat centre comercial s’han incorporat les últimes tecnologies i materials, a més d’optimitzar la distribució. La sala de jocs recreatius, adjacent al supermercat, també s’ha reformat.

La direcció del càmping aposta per la contínua millora de les 1.000 parcel·les de les quals disposa

La direcció del càmping aposta per la contínua millora de les 1.000 parcel·les de les quals disposa. Aquesta temporada s’ha implementat fibra òptica i nous proveïments d’electricitat, aigua i desguàs en la zona D del càmping. Aquesta millora permetrà requalificar les parcel·les d’aquesta àrea, que passaran a ser Premium Classic, amb accés directe a la platja – a només 50 metres – i envoltades de frondosa vegetació. De la mateixa manera, l’ampliació i millora del subministrament de wifi gratuït en la zona C permetrà classificar les parcel·les en aquesta àrea a Standard Deluxe, les més cèntriques de l’allotjament.

A més de la clara millora en la infraestructura, aquesta temporada 2022 també s’han plantat 100 arbres i més de 1.000 plantes i arbustos perquè les zones enjardinades de Playa Montroig Camping Resort tinguin un aspecte cuidat i florit. També s’ha ressembrat la gespa de totes les parcel·les de la zona d’acampada. A més de platja, el luxós càmping tarragoní també ofereix un entorn verd que ajuda al descans i a la sensació d’estar en plena naturalesa.

Enguany, en motiu del 60è aniversari, l’equip d’animació ha configurat un programa especial d’activitats per a totes les edats: més complet, més divers i més recreatiu

Enguany, en motiu del 60è aniversari, l’equip d’animació ha configurat un programa especial d’activitats per a totes les edats: més complet, més divers i més recreatiu. Com cada temporada, combinarà activitats esportives, artístiques, jocs, concursos i espectacles.

Amb aquests canvis, Playa Montroig Camping Resort afronta una temporada especial, en la qual compleix 60 anys. Diverses celebracions, esdeveniments i moments aniran vinculats a aquest aniversari, que el converteixen en un dels càmpings amb una història més longeva d’Espanya . De fet, des de l’obertura i fins al 25 de juny, el càmping oferirà preus especials i competitius en parcel·la.

Redacció