.

.

TOTS 21

Una imatge del concurs de pesca d'edicions anteriors. Cedida.

Una imatge del concurs de pesca d’edicions anteriors. Cedida.

La secció de pesca del Club Nàutic Cambrils ja ho té tot preparat perquè els participants de la desena edició del Concurs del Calamar visquin una magnífica jornada de pesca aquest dissabte 26 de novembre. El concurs del calamar és un dels més populars del Club Nàutic Cambrils, pel seu caire competitiu i alhora social. En aquesta edició, de moment són 37 embarcacions de Cambrils, Salou, Tarragona, Torredembarra, Hospitalet de l’Infant i Sant Jordi d’Alfama les que hi ha inscrites, i un centenar de persones.

La jornada arrencarà a les tres de la tarda amb la reunió de patrons a la zona de la secció esportiva per tot seguit donar inici al concurs. La competició durarà quatre hores en total i l’arribada entre fars s’haurà d’efectuar com a molt tard a dos quarts de vuit del vespre. Un cop a terra, es realitzarà el pesatge de les captures i es donarà caldo de benvinguda i pernil ibèric a tots els participants.

A continuació es celebrarà el sopar en una gran carpa muntada a la L3. Durant aquest, es realitzarà l’entrega de premis i es farà un sorteig d’obsequis, gentilesa dels patrocinadors del concurs, organitzat pel CNCB.

La competició està oberta a tothom i per participar-hi només cal comptar amb la llicència de pesca.