.

Després de l’acte de signatura, el president de FEAT ha lliurat a President del Banc dels Aliments, un taló amb la primera aportació econòmica. Foto: FEAT

Aquest matí s’ha signat el conveni de col·laboració entre el Banc dels Aliments i Federació Empresarial d’Auto-transport de Tarragona (FEAT) per part dels seus respectius presidents, Eusebio Alonso i Francesc Domènech. En virtut d’aquest acord, FEAT recollirà, d’entre els seus centenars d’empreses associades, una contribució voluntària que es cobrarà juntament amb el rebut de la quota de pertinença a la Federació. Està previst que la contribució purament econòmica sigui superior a 6.000 € any. Les quantitats recollides, es lliuraran al Banc, que necessita més que mai tota l’ajuda possible, ja que en aquests moments està atenent a més de 35.000 persones necessitades al dia tan sols a les comarques tarragonines.

FEAT també promourà, entre les seves empreses associades, la realització de serveis logístics gratuïts i de voluntariat a favor del Banc dels Aliments.

Finalment i després de l’acte de signatura, el president de FEAT ha lliurat a President del Banc dels Aliments, un taló amb la primera aportació econòmica fruit de l’esforç solidari de les empreses de transport de Tarragona.

Redacció

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */