.

La regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge a l’Ajuntament de Reus i diputada de JuntsxCatalunya al Parlament, Teresa Pallarès. ha oficialitzat aquest dilluns que es presentarà a les primàries del partit liderat per Carles Puigdemont per escollir el cap de llista de la demarcació de Tarragona a les eleccions del 14-F. Ho ha fet públic amb una piulada al seu compte personal de Twitter: “Avui he formalitzat la meva candidatura de #JUNTS per representar la demarcació de Tarragona a les eleccions al Parlament de Catalunya. Amb força, empemta, il.lusió i compromis amb el territori i la independència al nostre País”, s’hi podia llegir.

Pallarès se suma a la llista d’aspirants amb currículum històric que també han donat el pas: el tarragoní Jordi Sendra; el primer secretari de la Mesa del Parlament, Eusebi Campdepadrós i l’ex alcalde de Valls i membre del cercle íntim de Puigdemont, Albert Batet. 

Tot just d’endemà que les bases hagin escollit Laura Borràs com a presidenciable a les eleccions del 14-F, els aspirants a entrar a les llistes presentaran les seves candidatures entre dilluns i dijous. La votació dels principals llocs de sortida de les demarcacions es farà el 12 i 13 de desembre. 

Redacció

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */