.

Marc Francesch, a la dreta de la imatge, acompayat d’Eusebi Campdepadrós en un vol. Foto: Twitter Eusebi Campdepadrós

Després de la confirmació oficial per part d’Aviació Civil de la mort dels dos ocupants de l’avioneta accidentada (les seves restes van ser localitzades ahir), l’Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat ha enviat un comunicat en el qual “desitja fer públiques les seves condolences a la família i amics de Marc Francesch, desaparegut el dimarts passat quan pilotava una avioneta de l’Aeroclub de Reus en un vol des d’Eivissa. Marc Francesch, gran aficionat a l’aeronàutica amb molta experiència de vol, formava part de la directiva de l’Aeroclub”.

Segons afegeix la nota, “era una figura destacada en el sector turístic com gerent del càmping Trillas Platja Tamarit, vicepresident de l’Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat, secretari de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre i membre de les juntes directives de la Federació Catalana de Càmpings i de la Confederación de Campings de la Mediterráneo. La notícia ha causat una gran commoció en el sector, que lamenta profundament la pèrdua”, conclou.

Comunicat de la Confederación de Campings

D’altra banda, la Confederación de Campings del Mediterráneo també ha enviat una nota de premsa per manifestar la seva “gran aflicció per la desaparició en accident d’aviació del nostre estimat amic, company i integrant de la junta directiva, Marc Francesch. La seva alegria de viure i esperit lluitador en favor del nostre sector ha deixat un buit difícilment reemplaçable”.

Amb una “trajectòria professional i personal en el món del campisme que reflecteix la passió que sentia pel nostre sector”, el comunicat afegeix que “la seva vitalitat i la seva personalitat ha deixat una petjada inesborrable en tots aquells que hem treballat amb ell al llarg de tants anys. Més que un company era un gran amic i una gran persona: alegre, tenaç, lluitador i solidari. Se sol dir que en el sector del càmping formem una família ben avinguda; desafortunadament, en aquesta ocasió hem perdut a un membre molt volgut d’aquesta gran família”.

“En nom de la Confederació de Càmpings del Mediterrani i de la junta directiva en ple, volem transmetre nostres més sinceres condolences als seus familiars, amics i companys de professió que vam poder gaudir de la seva passió pel campismo. Marc sempre serà present en els nostres pensaments”, finalitza la nota.

Redacció