.

El minifestival Twinpalm celebrarà la seva novena edició a la tarda i nit del proper dissabte 10 d’octubre a les instal·lacions de Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant, tal com estava previst Les incerteses derivades de la pandèmia per Covid-19, que afecten tot el sector cultural i de manera especialment dramàtica al musical, han portat a realitzar una revisió en profunditat de tots els protocols organitzatius i de seguretat de l’activitat, incorporant totes les mesures preventives establertes pel PROCICAT, però Twinpalm 2020 segueix endavant.

Aquesta reformulació del festival implica que l’aforament de l’auditori queda reduït al 50%, amb només 150 entrades a la venda, exclusivament per via digital, a través de la plataforma www.eventbrite.es, amb l’objectiu de garantir la traçabilitat de tots els assistents. La venda d’entrades s’ha reactivat aquest mateix matí i mantenen el seu import total de 19€ (cliqueu aquí per comprar entrada).

Pel que fa al cartell, es mantenen les cinc actuacions ja anunciades. L’encapçalen els barcelonins Mishima, que ens oferiran un concert molt especial i en un espai privilegiat, coincidint amb la celebració del seu XX aniversari com a banda. Tampoc es perdrà la cita Carla, la banda electrònica liderada per Carla Serrat, el recent disc de la qual, ‘Kill a feeling’, no para de recollir reconeixements. Entre ells, el de millor disc en llengua no catalana per Enderrock o el de setè millor disc de l’Estat per Indiemaster o el Top15 de 2019 per a La Vanguardia. Formaran també part de la programació dels joveníssims Kids From Mars, sens dubte una de les grans propostes en directe de l’actualitat; el tarragoní Albert Jordà, amb el seu nou disc ‘La grandesa de l’silenci’ sota el braç; i una altra de les grans apostes de futur: Marialluïsa.

Així mateix, el festival comptarà com cada any amb actuacions de djs entre concerts, si bé aquests seran traslladats a la part exterior de Centre Cultural Infant Pere, en format de terrassa, amb l’objectiu d’evitar la concentració física sense el degut espai entre persones.

Twinpalm és una iniciativa de l’Associació Multicultural Alternativa, entitat promotora de el ja desaparegut Festival PalmFest i de el cicle de concerts Radar PalmFest, en col·laboració amb l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Redacció