.

Amb motiu de la festa de Sant Magí, aquest diumenge 16 d’agost s’estrena la sèrie Històries des de la Festa que és un conjunt de peces audiovisuals coproduïdes per Kamaleon i l’Ajuntament de Tarragona, amb la direcció de Rafael López-Monné i la presentació de Julio Villar. S’estrena per Sant Magí, amb la producció de 4 capítols, però tindrà continuïtat per Santa Tecla.

La sèrie vol descobrir la història de Tarragona des de la tradició; és a dir, pren com a motiu les llegendes que explica el nostre folklore per parlar sobre fets històrics ocorreguts en diferents moments a la ciutat.

El web de les Històries des de la Festa ja està activat i es pot visitar: https://cultura.tarragona.cat/histories-des-de-la-festa. Hi estan incrustats els vídeos anunciant-ne l’estrena. Això vol dir que no es podran reproduir fins al dia i a l’hora en què estan programats.

El primer s’estrenarà el diumenge 16 d’agost, a les 9 h., i els altres tres el dilluns, dimarts i dimecres a la mateixa hora. En aquell moment, s’afegiran uns pdf complementaris, que amplien la informació dels audiovisuals.

Les estrenes es faran al canal de Youtube de Cultura (https://youtube.com/tgncultura), a Instagram (IGTV) (https://instagram.com/tarragona_cat), a Facebook (https://facebook.com/tarragona.cat) i al web simultàniament. S’ha creat el hashtag específic de #HistòriesdesdelaFestaTGN per compartir en les diverses xarxes.

Els capítols es titulen: Una ciutat assedegada; 18 d’agost de 1813; Al sant no l’espanten les tempestes i El cor de la ciutat

Redacció

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */