.

Manel presentarà el seu nou disc ‘Per la bona gent’. Foto: Ajuntament

El concert del grup barceloní Manel donarà aquest dijous el tret de sortida a la primera edició del Submarino Summer Fest, el festival musical que, del 23 al 26 de juliol, portarà fins a Reus una programació musical de primer nivell al recinte del Parc de Sant Jordi. Manel, Doctor Prats i El Pot Petit són els caps de cartell d’aquesta edició, marcada pels forts protocols de seguretat que s’estan seguint pel Covid-19. Aquest festival forma part de la programació d’estiu de l’I nstitut Municipal Reus Cultura, que aquest any s’ha centrat en la música en viu i el cinema.

Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística, ha volgut remarcar que “hem volgut mantenir per a aquest mes de juliol una programació cultural que permetés aquestes estones d’oci a la ciutadania, adaptant-nos òbviament a les mesures de prevenció que ens marquen les autoritats sanitàries per tal de garantir la seguretat i la salut de les persones”. Pel regidor, “atesa la situació de crisi que viu el sector cultural arran de la pandèmia hem volgut mantenir la ment activa i la imaginació i adaptar els espais i les programacions per continuar oferint programació cultural”.

Les entrades per aquestes quatre actuacions es poden adquirir des de la plataforma Entradium (www.entradium.com) amb preus que van dels 12 als 28 euros. L’aforament està limitat a 800 persones i en tot moment se seguiran tots els protocols de seguretat recomanats per les autoritats sanitàries. Tots els assistents als concerts tindran el seient prèviament assignat i no es podran moure d’aquest seient durant l’actuació, a excepció de si volen fer servir el servei de bar que ho hauran de fer en cadires i taules que hi haurà en un espai adjacent. Hi haurà servei de neteja de l’espai i wc durant tot l’acte i servei de control d’accés dels WC. Les portes del recinte del Parc de Sant Jordi s’obriran dues hores abans per gar antir l’accés esglaonat del públic. L’accés es farà per davant de la porta de la plaça de l’Univers, amb 4 carrils d’entrada sectoritzats, i la sortida per l’Avinguda Sant Jordi i el carrer del General Moragues.

El disseny de la programació s’ha fet buscant un equilibri d’estils i que fos interessant per a tot tipus de públic. Així, aquesta primera edició de Lo Submarino Summer Feest oferirà un concert del nou disc de Manel (dijous 23 de juliol a les 22:00 h) ‘Per la bona gent’ que enguany havia de ser una de les grans apostes de l’estiu amb presència a tots els grans festivals dels Països Catalans i de bona part de l’Estat; un dels referents de la música de mestissatge amb Doctor Prats (dissabte 24 de juliol a les 22:00 h) i també l’oportunitat pels més petits de la casa d’un concert del Pot Petit (diumenge 25 de juliol a les 19:00 h), una formació amb milers de seguidors i que fa uns mesos va omplir en tres funcions consecutives el Teatre Fortuny de Reus. Completen el c artell del festival els Pombliers, els quals compartiran escenari amb Manel el 23 de juliol, i Radio Reggae, com acompanyants dels Doctor Prats.

Suspès el concert de Sopa de Cabra

L’actuació de la banda gironina Sopa de Cabra, prevista pel dissabte 25 de juliol, s’ha hagut de suspendre per ‘motius aliens’ a l’organització. El preu de les entrades adquirides anticipadament es retornarà automàticament.

Redacció