TOTS 21

Imatge de la cursa del Catllar Foto:Cedida

Imatge de la cursa del Catllar Foto:Cedida

La setena edició de la Cursa el Catllar va reunir més de 300 esportistes entre la cursa de 10km, 20km i les curses infantils. Una edició que presentava diferents novetats respecte l’any passat; una nova cursa de 20km, un circuit renovat i nou horari a la tarda-nit de dissabte.

A mitja tarda, 150 nens, majoritàriament de l’Escola l’Agulla del Catllar, van poder iniciar-se al atletisme amb diferents curses pels voltants de la Torre d’en Guiu. A les 20h i amb la llum del sol arribant a la seva fi, es va donar la sortida a la cursa de 10 i 20 quilòmetres. Cinc minuts més tard va tenir lloc la sortida dels caminats, els quals van poder gaudir de l’entorn del Catllar de nit.

Als 39:32 minuts creuava la meta el primer classificat dels 10km, Marc Fortuny, del club Recupera’t. Els dos calaixos restants del podi es van decidir en els últims metres i amb només 4 segons de diferencia, van ser per Javi Rodriguez (41:55) i Jorge Ramos (41:55) ,tots dos del CA Runners Tarragona.

En categoria femenina, Felicina Orquiola del CE Alliberadrelanina va ser la guanyadora amb un temps de 48:55 minuts. La segona i tercera posició van ser per les atletes sueques del club Lennart GSK, Anna Rignell i Matilda Persson, que van parar el crono en 53:38 i 55:21 minuts respectivament.

Pel que fa a la cursa de 20km, el guanyador va ser Manel Ochoa (1:24:22) del club Baix Gaià Sport, que va obtenir un gran marge sobre el segon classificat, Jose Luis Casado (1:30:57). La tercera posició va ser per Jose Ramon Puerta (1:34:32). En fèmines, la victòria va ser per Ester Casajuana (1:39:10) del CE Alliberadrenalina, seguida per Patricia Jauregui (1:58:24) i Neus Pardo (2:00:03) del CE Penedès Costa Daurada.

La entrega de trofeus va estar presidida per l’alcalde del Catllar, l’Il•lm. Sr. Antoni López i la regidora d’esports, la Sra. M. Goretti Gatell.

Al acabar la cursa, tots els participants van poder recuperar forces amb un entrepà de botifarra acompanyat de cervesa mentre gaudien d’un concert de rumba que es va celebrar a la Torre d’en Guiu.

Les classificacions completes es poden consultar a www.cursaelcatllar.com.